Esikoistaan odottavan Rita Niemi-Mannisen alkuraskaus on sujunut hyvin: "Ihanaa, kun elämä yllättää positiivisesti"

Porilainen tosi-tv-pariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan.

Ensimmäistä lastaan odottavat Rita Niemi-Manninen, 39, ja Aki Manninen, 43, olivat juuri aloittamassa lapsettomuushoidot, kun Rita teki positiivisen raskaustestin.

– Olemme olleet niin kauan valmiita vauvalle, ja nyt olimme valmiita aloittamaan hoidot. Jännä juttu, Niemi-Manninen toteaa MTV.fille.

– Ihanaa, kun elämä yllättää välillä positiivisesti, hän iloitsee.

Manniset ilmoittivat odottavansa esikoistaan keskiviikkona 24. lokakuuta. Raskaus on edennyt vasta kuudennelle viikolle. Niemi-Manninen kertoo halunneensa kertoa uutisen heti, sillä pariskunta on puhunut sosiaalisessa mediassa avoimesti lapsettomuudestaan.

– Olen saanut paljon kyselyjä lapsettomuushoidoista ja nyt olen joutunut olemaan vastaamatta viesteihin. Ajattelin, etten voi yhtäkkiä olla hiljaa asiasta ja odottaa joulukuulle ennen raskaudesta kertomista.

Pariskunnan esikoisen laskettu aika on ensi kesäkuussa vähän ennen juhannusta. Niemi-Mannisen vointi on alkuraskauden aikana ollut toistaiseksi hyvä.

– Vatsassa on vähän nipistyksiä ja kipuilua, mutta ei mitään ihmeellistä. Väsyttänyt on tavallista enemmän, mutta en ole vielä joutunut oksentamaan. Toivottavasti pahoinvointi ei alakaan, eihän sitä kaikille edes tule, Niemi-Manninen kertoo.

Aki Manninen kertoo pariskunnan valmistautuneen lapsen tuloon jo pitkään.

– Olemme miettineet asiaa yli kolme vuotta. Olemme valmiita vanhemmiksi. Meillä on hyvä avioliitto, ja lapsen on hyvä syntyä turvalliseen ympäristöön.

Lue myös:

    Uusimmat