Esapekka Lappi ulkona – Toyotan loppukauden kuskipaletti selvisi

Sebastien Ogier vahvistaa ajavansa kaikki loppukauden MM-rallit Toyotalla. Uutinen tarkoittaa sitä, ettei Esapekka Lappi kilpaile loppusesongilla MM-sarjassa tallin riveissä.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Portugalin MM-ralli 9.-12.5.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

MM-sarjaa johtava Kalle Rovanperä, Elfyn Evans ja Toyotan kakkostiimiin kuuluva Takamoto Katsuta ajavat Toyotalla kauden kaikki MM-rallit, kun taas Ogier ja Lappi ovat jakaneet yhtä autoa eri kisoissa.

Lapilla on tältä kaudelta jo vyöllä seitsemän MM-rallia, Ogierilla puolestaan kolme. Ranskalainen ajoi viimeksi kesäkuun lopussa Kenian MM-rallissa, mutta nyt hän ajaa Toyotalla loppukauden kisat.

– Kuten tiedätte, menen todella innoissani Uuteen-Seelantiin. Uutinen on, että kilpailen myös Espanjassa ja Japanissa, eli kolmessa viimeisessä kisassa. Olen innoissani tästä uudesta haasteesta, Ogier sanoi Toyotan sosiaalisessa mediassa julkaisemalla videolla.

Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala on kertonut, että jakaisi mielellään yhtä Toyotan autoa ensi kaudellakin Lapin ja Ogierin välillä. 

Lappi on ajanut tällä kaudella parhaimmillaan kolmesti kolmanneksi. Kahdeksankertaisella maailmanmestarilla Ogierilla on tämän vuoden kisoistaan vyöllään sijat 2, 51 ja 4.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat