Esapekka Lappi ulkona – Toyotan loppukauden kuskipaletti selvisi

1:34
Katso: loppukauden ajava Sebastien Ogier kävi testaamassa Toyotaa Keski-Suomessa.

Sebastien Ogier vahvistaa ajavansa kaikki loppukauden MM-rallit Toyotalla. Uutinen tarkoittaa sitä, ettei Esapekka Lappi kilpaile loppusesongilla MM-sarjassa tallin riveissä.

MAINOS

Koko MM-rallikausi C Moressa!

Espanjan ralli 20.-23.10.

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

MM-sarjaa johtava Kalle Rovanperä, Elfyn Evans ja Toyotan kakkostiimiin kuuluva Takamoto Katsuta ajavat Toyotalla kauden kaikki MM-rallit, kun taas Ogier ja Lappi ovat jakaneet yhtä autoa eri kisoissa.

Lapilla on tältä kaudelta jo vyöllä seitsemän MM-rallia, Ogierilla puolestaan kolme. Ranskalainen ajoi viimeksi kesäkuun lopussa Kenian MM-rallissa, mutta nyt hän ajaa Toyotalla loppukauden kisat.

– Kuten tiedätte, menen todella innoissani Uuteen-Seelantiin. Uutinen on, että kilpailen myös Espanjassa ja Japanissa, eli kolmessa viimeisessä kisassa. Olen innoissani tästä uudesta haasteesta, Ogier sanoi Toyotan sosiaalisessa mediassa julkaisemalla videolla.

Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala on kertonut, että jakaisi mielellään yhtä Toyotan autoa ensi kaudellakin Lapin ja Ogierin välillä. 

Lappi on ajanut tällä kaudella parhaimmillaan kolmesti kolmanneksi. Kahdeksankertaisella maailmanmestarilla Ogierilla on tämän vuoden kisoistaan vyöllään sijat 2, 51 ja 4.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja