Eroottisilla peleillä vipinää makuuhuoneeseen

Vaakamambo kaipaa pientä leikkisyyttä, jottei homma menisi pelkäksi puurtamiseksi. Tuo huumoria vällyjen väliin eroottisilla peleillä.

Totuus vai eroottinen tehtävä? Ideas.thenest.com listasi pelejä, joilla makuuhuoneeseen saa jännitystä.

Pelejä makuuhuoneen puolelle

Totuus vai tehtävä

Kirjoita viisi tuhmaa tehtävää paperille, ja pudota ne kulhoon; kumppanisi tekee samoin. Käytä mielikuvitusta! Tehtävänä voi olla mitä vain strippauksesta ja suklaahieronnasta uuden peitonheilutteluasennon kokeiluun.

Nostakaa vuorotellen kupista yksi lappu, ja suorittakaa eroottinen tehtävä. Voit valita myös kysymyksen, jolloin kumppanisi pääsee hiillostamaan sinua: mitä on julkisin paikka, jossa olet tehnyt "sen"?

Kirjailija

Tuo makuuhuoneeseen ruokia, joilla on helppo kirjoittaa: makeaa kastiketta, suklaavaahtoa ja siveltimiä. Kirjoita tuhma sana kumppanisi iholle esimerkiksi selkään tai pakaraan. Jos hän arvaa sanan oikein, hän saa pienen palkinnon, kuten suklaamansikan tai suukon. Jos arvaus on väärä, vaihtakaa paikkoja. Nyt sinä pääset arvaamaan.

Toivomuskaivo

Kirjoittakaa kolmelle lapulle ne eroottiset seikkailut, joita olette aina halunneet kokeilla. Kirjoittakaa lappujen päälle nimikirjaimenne. Sekoittakaa toiveet keskenään kulhossa ja nostakaa niitä sitten vuorotellen niin, että sinä otat kumppanisi lappusia, hän sinun.

Keskustelkaa haaveistanne unelmoivaan sävyyn: voisiko hän kokeilla tätä juttua kanssasi? Mitä hän tekisi sinulle, millaisia elementtejä hän lisäisi toivomukseesi?

Strippipokeri

Pokeri on in, ja nyt onkin aika tehdä siitä seksikästä. Häviäjä paljastaa kaiken voittajan katsellessa: vaihtoehtoisesti jokainen häviö hävittää yhden vaatekappaleen.

Jos pokeri ei ole juttunne, olkaa luovia. Strippishakki, alaston Monopoli tai Tekken-riisunta voivat olla aivan omanlaisiaan kokemuksia! Kun häviäjä on saatu alastomaksi, voittaja saa päättää, miten ilta jatkuu…

Mikäs tämä on?

Kumppanisi makaa edessäsi silmät peitettynä. Sinä sen sijaan otat käteesi liukuvoiteen, ja valelet partnerisi eroottisia alueita sillä. Käy läpi leuka, nännit, kainalot, nivuset ja jalat. Tämän jälkeen kosketa jotakin voitelemistasi alueista jollakin omalla ruumiinosallasi.

Jos kumppanisi arvaa, mitä kohtaa hänessä kosketat milläkin ruumiinosallasi, annat kumppanin kyseiselle alueelle myös eroottisen suudelman.

MTV3/Helmi

Lähde: Ideas.thenest.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat