Eroottinen uni voi hämmentää – lue suomalaisten hauskat tarinat!

Miltei 60 prosenttia AVAn lukijoista paljasti nähneensä erikoista tai outoa seksiunta. Eroottisiin uniin oli pujahtanut niin mielikuvitushahmoja elokuvista kuin suomalaisia julkkiksiakin. Lue parhaimmat tarinat!

Psykoanalyysin kehittäjän Sigmund Freudin mielestä unet kertovat tukahdutetuista haluistamme, kun Carl Gustav Jung sen sijaan uskoi, että uni on spontaani symbolisessa muodossa esitetty kuva alitajunnan todellisesta tilanteesta. Psykologi Fritz Pealsin mielestä unet taas ovat jatkoa sille mitä olemme.

Seksiunien näkeminen toimiston oudosta nörtistä, oman sukupuolen edustajasta tai jopa sukulaisesta voi selityksistä huolimatta – tai juuri niiden vuoksi – kauhistuttaa. Helmen lukijoista 59 prosenttia paljasti nähneensä hämmentävää eroottista unta, kun 41 prosenttia ei nähnyt seksiunia laisinkaan.

"Omatunto soimasi seksiunen jälkeen"

Osa vastanneista oli harrastanut unessaan seksiä jonkun muun kuin oman kumppanin kanssa, josta he potivat seuraavana aamuna huonoa omaatuntoa – omaa kumppania kun ei tulisi mieleenkään pettää. Saattoipa unessa olla seksikumppanina myös läheinen ystävä, Hitler tai muinainen dinosaurus.

– Menin unessa suureen kylään, mikä olikin suuri leirintäkeskus, missä oli ihmisiä satoja ellei tuhansia. He olivat tulleet busseilla, autoilla, moottoripyörillä... Kaikki harrastivat seksiä keskenään yhdessä ja erikseen, ulkona, talojen ja mökkien terasseilla, maassa, sisätiloissa, pöydillä, penkeillä, rannoilla. Kirjaimellisesti ihan joka paikassa välittämättä mistään. Paikassa oli menossa jokin ryhmäseksikokoontuminen ja olin todella hämmästynyt eksyttyäni paikalle. Minua pyydettiin koko ajan mukaan ja kaikki ajattelivat, että olen samaa porukkaa.

– Kerran näin unta, että harrastin seksiä valtavan dinosauruksen kanssa. En kuitenkaan tuntenut kipua, vaan nautin suuresti. Seuraava päivä meni kyllä hämmästellessä.

– Näin erittäin kuuman ja tulisen seksiunen yli 30 vuotta vanhemmasta työkaveristani. Seuraavana aamuna töihin mennessä jokin oli selvästi muuttunut. Katsoin työkaveriani aivan eri näkökulmasta. Seuraavassa firman juhlassa päädyimmekin sitten samaan sänkyyn. Eikä se ole jäänyt siihen yhteen kertaan. Ja kyllä seksi on ihan yhtä kuumaa ja tulista kuin unessa!

– Unessa olin töissä puutarhalla. Puutarhan ylipuutarhuri ja minä vietimme villejä ja kiihkeitä hetkiä peräti kaksi kertaa. Unessa, kuten tosielämässäkin seurustelen vakavasti unelmieni miehen kanssa. Unessa siis petin miestäni. Ikimaailmassa en todellisuudessa tekisi mitään niin karmeaa. Onneksi unen ylipuutarhuri oli minun tosielämän oma kultani, niin aamulla ei ollut niin kamala morkkis. Kuitenkin, kun heräsin ja sain mieleni virkeäksi, minua inhotti ajatus siitä, että pettäisin miestäni edes unessa.

– Näin vuosia sitten unta, jossa rakastelin Painajainen Elm Streetillä -elokuvien Freddien kanssa! Hyi, yök! Ja vastikää näin unta, että poikaystäväni olikin nainen ja rakastelimme silti ihan normaaliin tapaan.

– Näin unta hyvästä, samaa sukupuolta olevasta ystävästä. Tilanne oli hyvin eroottinen, vaikkemme olleet edes alasti tai kosketelleet toisiamme. Hän sai minut tulemaan pelkästään puhumalla minulle ja lopulta heräsin orgasmiin. Enpä ole kehdannut kyseiselle ystävälle koko asiasta edes kertoa.

– Näin vuosia sitten unta, että harrastin seksiä kiihkeästi Toni Wirtasen kanssa ja tulin raskaaksi. Tunsin pitkään huonoa omaatuntoa uneni takia, koska rakastan miestäni yli kaiken ja uni oli ollut niin todellisen tuntuinen, että tuntui kuin olisin pettänyt miestäni. Ja kuinka ollakaan, tein noin kuukauden päästä unesta raskaustestin, joka näytti plussaa. Viime viikolla näin taas samanlaisen unen eräästä tähdestä ja taas tulin unessa raskaaksi. Apua, omatunto soimaa taas hirveästi!

– Harrastin tennistä säännöllisesti muutama vuosi sitten ja näin tennisvalmentajastani seksiunia. Mieleenpainuvin oli se, kun harrastimme seksiä autossa kuskin paikalla. Muistin seuraavana treenipäivänä tasan tarkkaan, mitä olimme unessa tehneet ja hauskinta oli, ettei valmentajani tiennyt koko unesta mitään!

– Oli kaunis kesäpäivä ja minä menin käymään Muumimaailmassa. Pian minut yllätti takaa päin Muumipapaksi pukeutunut poikaystäväni. Löysimme rauhallisen paikan Muumitalosta ja teimme temput siellä...

– Omituisimmat uneni ovat varmaan niitä, joissa harrastaa seksiä tuttujen ihmisten kanssa – sellaisten, joiden kanssa ei oikeasti todellakaan harrastaisi. Osa on ollut pelkkiä hyvänpäiväntuttuja, osa läheisiä ystäviä, mutta kaikki sellaisia, että kanssakäymiseen todellisessa elämässä ei todellakaan liity mitään seksuaalista.

– Näin unta, että olin nainen, jolla oli penis. Saatoin siis rakastella itseni kanssa ja teinkin näin. Miten kätevää!

– Näin unta, että Hitler harrasti seksiä jonkun naisen kanssa autoni konepellillä minun katsellessa!

– Tasapainoilin koskenlaskijana tukin päällä ja jotenkin tämä tilanne muuttui niin eroottiseksi, että sain spontaanin orgasmin. Heräsin pöllämystyneenä, unessa kun ei ollut kerta kaikkiaan mitään varsinaisesti eroottista.


AVA

Kuvat: Colourbox, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja