Ero ei harmita Hugh Hefneriä: Avioliitto olisi ollut virhe

Alttarille jätetty Hugh Hefner myöntää, että ex-tyttöystävä Crystal Harrison oli lopulta oikeassa. Avioliitto olisi ollut virhe.

Playboy-moguli Hugh Hefnerin, 85, ex-tyttöystävä Crystal Harris, 25, jätti miehen neljä päivää ennen aiottuja häitä. Järkytyksestä toivuttuaan Hefner on nyt sinut asian kanssa. Tapahtunut tuntuu miehestä jopa oikealta siunaukselta. Hefnerin entinen tyttöystävä Holly Madison on sanonut, että mies pelastui viime hetkellä.

– Se on luultavasi totta. En edes tiedä, mitä ajattelin. Luonnollinen olotilani on olla sinkku. Olen ollut kaksi kertaa naimisissa, epäonnisesti. Ne eivät olleet onnellisinta aikaa elämässäni, Hefner sanoo.

Hefner myöntää kuitenkin olleensa hämmentynyt, kun Harris kertoi, ettei haluakaan naimisiin. Vielä vähän aikaa sitten Hefner sai tyttöystävältään syntymäpäiväkortin, jossa nainen kertoi, että Hefner on Harrisin unelmien mies.

– Erosta ei ollut merkkiäkään. En osannut kuvitellakaan, että näin kävisi.

Huhujen mukaan Harrisilla saattaa olla peliä Dr. Philinä tunnetun tv-psykologin pojan Jordan McGrawin kanssa. Harris on kiistänyt uutisen. Hefner on kuitenkin sitä mieltä, että kaikkea ei vielä tiedetä.

– Jos Dr. Philin poika on kuvioissa mukana, se on vain osa totuutta, Hefner pohtii.

MTV3/Helmi

Lähde: people.com

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja