Ernest Lawson arvelee, ettei hänellä ole Putouksen takia enää asiaa opettajaksi

Tällaisista aiheista Ernest Lawson heittää vitsiä K18 stand up -kiertuellaan 3:25
Ernest Lawson on tällä hetkellä ensimmäisellä stand up -kiertueellaan. Katso videolta, mistä aiheista Lawsonin K18-kiertueella kuullaan vitsejä.

Juontaja Ernest Lawson on tehnyt viime aikoina uusia aluevaltauksia. 

Tanssii Tähtien Kanssa  -juontajana kaksi kautta ollut Ernest Lawson on koulutukseltaan alun perin opettaja. Taustansa takia onkin luontevaa, että hän on kirjoittanut lapsille ja nuorille suunnatun Höpersankarit 1: Opejahti -kirjan juuri koulumaailmasta.  

Kirjaan tulee saamaan jatkoa, mutta aikuisille Lawson ei aio teoksia tehdä. 

– Huumorintajuni on edelleen viidesluokkalaisen tasolla, joten luulen, että tämä kohdeyleisö (lapset ja nuoret) on tuotoksilleni erittäin hyvä, Lawson kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa 31. lokakuuta. 

Lawson on aiemmin tuttu myös Putouksesta ja luokanopettaja Ansa Kynttilän sketsihahmosta. Putouksen ansiosta Lawsonilla ei ole enää mielestään asiaa opettajaksi. 

– Sen se on ratkaissut, ettei minulla ole enää minkäänlaista realistista paluuta opettajan töihin, koska jos tällaiset videot (Ansa Kynttilästä) leviävät internetissä, niin minulla ei ole minkäänlaista uskottavuutta tai auktoriteettia opettaa yhtään ketään, Lawson naureskeli.

– Mutta vakavasti puhuen oli koko Putouksen ensimmäisen kauden ajan vähän sellainen olo, että missä kohtaa kaikki tajuavat, etten ole oikea näyttelijä. Kaikki muut olivat niin paljon kokeneempia kuin minä. Onnekseni sille kaudelle sattui niin kannustava ja yhteen hiileen puhaltava työryhmä, että siinä alkoi pakostikin uskoa itseensä ja siihen, että kuuluu siihen paikkaan ja tähän esiintyjän ammattiin, Lawson kertoi. 

Ernest Lawson on tällä hetkellä ensimmäisellä stand up -kiertueellaan. Katso yllä olevalta videolta, mistä aiheista Lawsonin K18-kiertueella kuullaan vitsejä.

Alta voit katsoa Ernest Lawsonin haastattelun kokonaisuudessaan.

Erikoishaastattelussa Ernest Lawson 16:42

Lue myös:

    Uusimmat