Erling Braut Haaland järkytti toimittajaa ruokavaliollaan – "Tätäkö sinä syöt?"

Katso pääkuvan videolta Erling Braut Haalandin kauden toinen hattutemppu.

Ilmiömäisessä vireessä Englannin Valioliigassa oleva norjalainen Erling Braut Haaland järkytti tuoreessa Norjan Viaplayn dokumentissa toimittaja Jan Åge Fjörtoftia.

Haaland on tällä kaudella viimeistellyt Valioliigassa jo yhdeksän maalia viidessä pelissä. Kukaan pelaaja ei ole onnistunut tekemään samaa ensimmäisessä viidessä ottelussaan.

22-vuotias Haaland kertoi tuoreessa nimikkodokumentissaan urastaan ja elämästään. Hän on erittäin tarkka sen suhteen, mitä laittaa kehoonsa. Haaland tavanomaisesti filtteröi veden välttääkseen bakteereja.

– Uskon, että se on erittäin hyödyllistä keholle, siksi teen niin, Haaland sanoi. 

Myös laadukkaiden raaka-aineiden käyttö on norjalaiselle tärkeää. Toimittaja Fjortöft järkyttyi, kun Haaland esitteli, mitä hän tavanomaisesti syö.

– Onko tuo sydän? Tätäkö sinä syöt? Fjörtoft totesi naureskellen.

Haaland kertoi, että hän syö sydäntä sekä maksaa. Se ei kuitenkaan selvinnyt, mistä eläimestä elimet ovat peräisin.

– Korkealaatuinen lähiruoka on tärkeintä. Monet asiat vaikuttavat. Monet sanovat, että liha on epäterveellistä. Mikä liha? Se liha, mitä saa McDonaldsissa vai se, joka tulee paikallisesta lehmästä, joka syö tuolla ruohoa, Haaland kertoi. 

Haalandilla on mahdollisuus rikkoa jo kymmenen valioliigaosuman raja lauantaina, kun Manchester City kohtaa vieraskentällä Aston Villan.

Katso pääkuvan videolta Haalandin kauden toinen hattutemppu.

Lue myös:

    Uusimmat