Erikoiset joulutorttutäytteet saivat Li Anderssonin ihastumaan, mutta myös nyrpistämään nenää – "Ilman torttua ehdottomasti jatkoon"

Näin opetusministeri Li Andersson vertaa torttutäytteitä politiikkaan 2:45
Näin opetusministeri Li Andersson vertaa joulutorttutäytteitä politiikkaan.

Viiden jälkeen -ohjelma kutsui erikoishaastatteluun saapuneen opetusministeri Li Anderssonin leikkimieliseen joulutorttutestiin.

MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa testattiin keskiviikkona, löytyykö luumuhillolle haastajia joulutorttutäytteenä. Juontajapari Teresa Meriläinen-Ahon ja Lauri Kottosen kanssa torttuja oli maistelemassa myös opetusministeri Li Andersson.

Testaus suoritettiin sokkona ja sitä varten oli valmistettu viisi torttua: kolme makeaa ja kaksi suolaista. Suolaiset tortut eivät vakuuttaneet raatia.

– Ilman torttua ehdottomasti jatkoon, Andersson kommentoi torttua, jonka päälle oltiin taiteiltu sinihomejuustoa ja päärynää.

Muulta raadilta tuomio ei ollut aivan yhtä mairitteleva.

– Jos tässä ei ole hedelmää, minun juustoni on mennyt pahasti pilalle, koska tässä on tällaisia kokkareita, Kottonen huolestui.

Makeat täytteet saivat kaikki kiitosta, mutta testille löytyi myös selkeä voittaja.

Katso yllä olevalta videolta, miten politiikkaa vertautuu Li Anderssonin mukaan erilaisiin torttutäytteisiin. Alla olevalta videolta näet koko testin ja myös sen voittajan.

Viiden jälkeen ja opetusministeri Li Andersson testasivat erilaiset joulutorttutäytteet 8:33
Viiden jälkeen ja opetusminsteri Li Andersson testasivat erilaiset joulutorttutäytteet.

Viiden jälkeen nähdään joka arkipäivä MTV3-kanavalla kello 16.58 alkaen. 

Ohjelma on katsottavissa suorana ja tallenteena myös MTV Katsomossa. Muista päivän uutisissa ja puheenaiheissa myös MTV Uutiset Live

Lue myös:

    Uusimmat