Erikoinen hässäkkä MM-välierän lopulla: Ruotsin NHL-hyökkääjä raivostui kaverilleen – Tshekin mörökölliä nauratti

"Sitten Lucas Raymond riehaantuu oikein kunnolla!" Ruotsin joukkueen hermot paloivat MM-välierän lopulla 1:05
"Sitten Lucas Raymond riehaantuu oikein kunnolla!" Ruotsin joukkueen hermot paloivat MM-välierän lopulla

Tunteet olivat pinnassa, kun Tshekki kaatoi Ruotsin jääkiekon MM-kisojen välieräottelussa peräti lukemin 7–3. Ottelun lopulla nähtiin varsin erikoinen hässäkkä kahden entisen joukkuetoverin ja kaverin välillä.

Ruotsin NHL-hyökkääjä Lucas Raymond (Detroit Red Wings) otti oikein kunnolla kierroksia hyökkäyspäässä, maalinedustakahinan jälkeen. Paikalla oli Raymondille tuttu taho, Tshekin NHL-laituri Dominik Kubalik (Ottawa Senators).

Kaksikko pelasi vielä viime kaudella yhdessä Detroitissa.

– Jos olisin ollut toisella puolella, olisin käynyt ihan yhtä kuumana, Kubalik huikkasi mylläkästä hymyn kera MTV Urheilulle.

Video tilanteesta näkyy jutun yläreunasta.

Tshekin joukkueen mörökölli Radko Gudas naurahti tapahtuneelle.

– Ei kukaan tietenkään halua hävitä ja tuollainen kuuluu peliin. Tunteet ovat pinnassa ja testosteronia lentää ilmassa, joten tuollaista voi odottaa. Olen iloinen, että meidän kaverimme pysyivät rauhallisina ja käsittelimme tuon tilanteen varsin hyvin, Gudas mietti.

Kubalik antoi pari iskua Raymondille. Hän pysyi kuitenkin varsin jääpyttynä.

Raymond sen sijaan oli aivan raivona.

– Olemme kavereita ja olemme jatkossakin kavereita. Kaikki hyvin! Kubalik naurahti.

– Sanoin, että hän tuli ylimääräisenä mukaan ja hän sanoi, että olin kolmas kaveri. Ehkä molemmat olivat oikeassa, Kubalik epäili.

Hymy oli herkässä Tshekin leirissä, kun summeri pärähti soimaan Prahan O2 Areenalla.

– Olihan tämä mahtava peli. Teimme paljon hyviä asioita. Yritimme saada heidän hyökkääviä pakkeja kuriin, koska he tykkäävät liittyä jatkuvalla syötöllä hyökkäyksiin mukaan. Yritimme takakarvata kovaa ja olla fiksuja kiekon kanssa. Tuo toi menestystä, Kubalik mietti.

Jo lauantaina tunnelma oli katossa, kun kotiyleisö nautti Tshekin menestyksestä. Voi vain kuvitella, että mitä sunnuntai tuo eteen.

– On kunnia pelata tällaisen yleisön edessä, Kubalik hymyili leveästi.

– Unelma käy toteen. Jokainen kaveri, joka pelaa pihapelejä, unelmoi tästä. Uskomatonta, että meillä on tuollainen yleisö takanamme, Gudas toisteli samaa kantaa. 

Lue myös:

    Uusimmat