Erika Vikman jakoi uuden vuoden kunniaksi tärkeän elämänohjeen: "Vuonna 2023 älä anna..."

1:17
Erika Vikman paljasti MTV Uutisille ajatuksensa perheenlisäykseen liittyen itsenäisyyspäivänä 2022.

Erika Vikman kannustaa ihmisiä luottamaan itseensä.

Laulaja Erika Vikman juhlisti uutta vuotta 2023 Lapissa keikkailun merkeissä. Vaihtuvan vuoden kunniaksi Vikman jakoi Instagramissa myös viisaan neuvon tulevaa vuotta ajatellen.

– Vuonna 2023 älä anna kenenkään kertoa sulle kuka olet. Sä tiedät sen itse! Laulaja kiteyttää.

Julkaisussaan Vikman on pukeutunut punaiseen, lateksilta näyttävään asuun sekä valtaviin aurinkolaseihin. Paikkatunnisteeksi hän on merkinnyt Levin, jossa laulaja näyttäisi esittäneen tyylilleen uskollisesti vauhdikkaan show'n.

Vikmanilla on takanaan haasteellinen loppuvuosi, kun hänen keikkabussiinsa murtauduttiin Lahdessa joulukuun alussa. Asiasta hän kertoi tuolloin Facebookissa-kirjoituksessa, jossa lueteltiin tarkka lista kadonneista tavaroista.

Varkaat veivät linja-autosta suuren määrän arvokasta musiikkilaitteistoa ja koko valaisinkaluston. Kateissa oli muun muassa bassorumpu, useita valaisimia ja äänitekniikkaa. Murto tapahtui Lahdessa Puotikadun läheisyydessä.

Epäonninen tarina sai kuitenkin onnellisen lopun, kun lähes 100 000 euron arvoinen kalusto löytyi kiertuemanageri Tommi Tiitan mukaan poliisin toimesta  Lahdesta. Tiitta kuvail tilannetta joulukuussa aikaiseksi joululahjaksi.

– Poliisi oli päässyt jäljille ja löytänyt kamat Lahdesta. Sain eilen soiton, että meille kuuluvaa omaisuutta on löytynyt, Tiitta kertoi iloisena MTV Uutisille.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja