Erika Vikmanin kiertuebussin murrossa onnellinen käänne – lähes 100 000 euron kalusto löytyi vahingoittumattomana: "Tämä tuntuu aikaiselta joululahjalta"

Erika Vikman paljastaa, haaveileeko jo perheenlisäyksestä 1:17
Erika Vikman paljasti MTV Uutisille ajatuksensa perheenlisäyksestä.

Erika Vikmanin Crewn kiertuebussiin murtauduttiin joulukuun alussa.

Laulaja Erika Vikmanilla on takanaan haasteellinen loppuvuosi, kun hänen keikkabussiinsa murtauduttiin Lahdessa joulukuun alussa. Asiasta hän kertoi tuolloin Facebookissa-kirjoituksessa, jossa lueteltiin tarkka lista kadonneista tavaroista.

Varkaat veivät linja-autosta suuren määrän arvokasta musiikkilaitteistoa ja koko valaisinkaluston. Kateissa oli muun muassa bassorumpu, useita valaisimia ja äänitekniikkaa. Murto tapahtui Lahdessa Puotikadun läheisyydessä.

– Pitäkää silmät ja korvat auki, jos tulee vastaan! Vikman kirjoitti joulukuun alussa.

Epäonninen tarina sai kuitenkin onnellisen lopun, kun lähes 100 000 euron arvoinen kalusto löytyi kiertuemanageri Tommi Tiitan mukaan poliisin toimesta  Lahdesta. Tiitta kuvailee tilannetta aikaiseksi joululahjaksi.

– Poliisi oli päässyt jäljille ja löytänyt kamat Lahdesta. Sain eilen soiton, että meille kuuluvaa omaisuutta on löytynyt, Tiitta kertoo iloisena MTV Uutisille.

Tiitta kävi tunnistamassa tavarat, jotka osoittautuivat juurikin anastetuksi tekniikaksi.

– Kaikki oli ehjänä, ainakin ulkoisesti eikä mitään ollut kadonnut tavaramäärästämme. 

Vikman keikkailee seuraavan kerran uutena vuotena, jolloin löytyneet tavarat pääsevät taas käyttöön. 

– Tämä tuntuu aikaiselta joululahjalta. Tässä on ollut aika stressaavat viikot. Tuntuu kivalta saada tuollainen puhelu välillä. Loppu hyvin kaikki hyvin. 

Lue myös:

    Uusimmat