Eräänä aamuna Cindy löysi pihaltaan valtavan puhallettavan lumiukon – sitten naapurustossa alkoi tapahtua: "Tästä on ollut niin paljon iloa"

Jos olet koskaan ripustanut joulukoristeita, tähän tuskaan voit samaistua 0:50
Jos olet koskaan ripustanut joulukoristeita, samaistut tähän tuskaan!

Pennsylvanian Chippewassa on ilahduttu teinien lumiukkotempauksesta, kertoo muun muassa Insider.

Joukko teinejä on herättänyt huomiota Chippewassa Pennsylvaniassa jouluisella tempauksellaan: he ovat hiipineet ihmisten pihoille pimeän turvin tontuiksi pukeutuneina ja pystyttäneet talojen eteen valtavia puhallettavia lumiukkoja. Lumiukoilla on korkeutta 5,5 metriä. 

Ensimmäinen lumiukko pystytettiin kiitospäivän aikaan

Cindy Turconin perhe oli ensimmäinen lumiukkotempauksen ”uhri”. Kiitospäivää edeltävänä aamun Turconien pihalta oli kadonnut puhallettava kalkkunakoriste, jonka perhe on aina tämän juhlapyhän aikaan asettanut tontilleen. Nyt tämä koriste oli yön aikana korvattu valtavalla puhallettavalla lumiukolla.

Cindy julkaisi kuvan perinnekoristeen korvanneesta lumiukosta Facebookissa ja kertoi, mitä oli tapahtunut. Myöhemmin tontut palauttivat sen heille.

– En tiedä, miksi juuri meidät oli valittu ensimmäiseksi kohteeksi, mutta meistä tuo oli silti ihan mahtavaa! hän kertoo Insider-sivustolle.

Pihoille pystytetty kymmeniä lumiukkoja

Tämän jälkeen lumiukkoja alkoi ilmaantua muidenkin paikallisten pihoille. Insiderin mukaan niitä oli 17. joulukuuta mennessä ilmestynyt noin 60 talon pihalle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Paikalliset eivät näytä olevan lumiukkoyllätyksistä pahoillaan. Highland Meadowsissa asuva Donna Schaefer pitää koko juttua huvittavana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tästä on ollut niin paljon iloa. Naapuruston väki on hyvällä tuulella. Koska tämä vuosi on ollut niin karsea, kaikki kaipaavat nyt kovasti pieniä ilon aiheita.

Donna kertoo, että lapset ovat etenkin olleet innoissaan tonttujen tempauksesta. Donnan omat, jo aikuiset lapset ovat myös käyneet katselemassa koristeita.

Ahertavista tontuista tullut paikallisia julkkiksia

Paikalliset kertovat, että joukko tonttu- ja poroasuihin pukeutuneita teinejä olisi yön pimeydessä käynyt pystyttämässä koristeita. Heidän kerrotaan soittaneen autostaan samalla joululauluja.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun lumiukkokoristeista on tullut puheenaihe, ovat tontut alkaneet pystyttää koristeita jo aiemmin, jotta perheet voivat tulla katsomaan operaatiota. Facebook-sivulla ryhmä kertookin, että moni on tullut katsomaan heidän puuhiaan. Viimeisimpien Facebook-sivun videoiden perusteella näyttää siltä, että myös Joulupukki apureineen on saapunut tervehtimään työssään ahertavia tonttuja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Insiderin tiedossa ei ole, kuka olisi palkannut nuoret pystyttämään lumiukkoja. Naapurit veikkaavat, että kyseessä on joku naapurustossa asuva tai joku paikallinen yrittäjä. Sitäkään ei tiedetä, kuka ne on kustantanut, sillä Insiderin mukaan tuollaiset koristeet maksaisivat liki 400 dollaria kappaleelta. 

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää aiheesta joulu!

Lue myös:

    Uusimmat