Epäonnistunut tapetointi, epäluotettava remonttimies

Hei. Mitäs sanot tästä; minä onneton kun menin ottamaan lehti-ilmoituksen perusteella remonttimiehen tapetoimaan työhuonettamme. Mieheni ollessa matkoilla halusin järjestää miehelleni yllätyksen. Ja ylläri olikin melkoinen. Remonttimiehen jälkiä ei ole vieläkään saatu korjattua, kun tapetit on ilmaa täynnä ja ne on leikattu miten sattuu jne jne.

Suurin ongelma on kuitenkin se, että "remonttimies" käytti tapettiliimaa, joka edelleen näkyy siellä täällä tummana kohtana saumojen päällä. Millä ihmeellä voin saada saumakohdat oikean väriseksi? Kaveri itse sanoi, että ne siitä kuivaa kyllä ja jos jotain jää näkyviin niin asetonilla voi koittaa puhdistaa, mutta eikö asetoni vie tapetista (paperitapetti) väritkin mennessään?

Siis onko keinoa vai pitääkö vaan maksaa oppirahat, ettei ikinä ota ketään remonttimiestä jota ei tunne? Tosin en ole penniäkään tälle kaverille vielä tästä maksanut ja mies oli sitä mieltä, että jos jotain maksetaan niin hän maksaa meille, sen verran tässä on tehty töitä, että voitaisiin huoneen ovi pitää auki vieraiden tullessa taloon!!

Terveisin onneton yllättelijä

Kiitoksia kysymyksestä. Joo. Tuo on remontointialan ongelma ja valitettavasti jatkuvasti löytyy työn ostajia, jotka ongelmaan ilmaa puhaltavat. Te tästä olette kärsineet.

Se perimmäinen syy on, että työtä ns. kilpailutetaan, valitaan halvin ja täten toisaalta elätetään ammattitaidotonta tai -moraalitonta porukkaa, toisaalta estetään hyvällä taidolla ja moraalilla varustettujen tekijöiden toimintaa. Lehtien palstoilta valitettavan usein löytyy noita ensin mainittuja. Alalle tuloon riittää rivi-ilmoitus lehdessä.

Tuntomerkkejä ei päältä näe. Aiempia töitä on lähes mahdoton tarkistaa. Kyselemällä voi yrittää arvioida taitoja, mutta maallikolle tämäkin on epävarmaa.

Jatkuvuutta ja luotettavuuden merkkejä tuo urakoitsijan kiinteä toimipiste, tuotenäyttely, henkilökunta, kuvat tehdyistä remonteista.

Tapetointia ei juuri voi paikkailla, jonkin verran voi yrittää itse siistiä ja poistella tahroja. Ammattimiestä ei saa halpaheikin töitä korjailemaan. Useimmiten paras keino on tehdä koko homma uusiksi.

Terveisin Sakke

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja