Entouragen Adrianin uusi ura ekolähettiläänä

AVA vie katsojat kesällä ulos puutarhoihin ja maaseudulle. Oman mausteensa ekologiseen ajatteluun tuo hurmaava Entourage-sarjan Adrian Granier, joka kehottaa omassa ohjelmassaan ekologiseen elämäntapaan.

Entourage-sarjasta tuttu Adrian Grenier juontaa uutta lifestyle-sarjaa Alter Eco, jossa tehdään ympäristöystävällisiä rakennusprojekteja ja ohjataan ekologisiin valintoihin niin isoissa kuin pienissäkin asioissa. Hauska ja antoisa elämäntapa on mahdollista myös ekologisesti.

Adrianin tiimiin kuuluu joukko innostavia ja asiantuntevia viheraktivisteja ja kestävän kehityksen puolestapuhujia, kuten huippumalli Angela Lindvall, tyyliguru Boise Thomas ja rakentamisen asiantuntija Darren Moore.

Ryhmä muun muassa remontoi espanjalaistyylisen huvilan ekologisesti, tutustuu kaupunkitaideprojektiin ja edistykselliseen kattopuutarhaan, uudistaa taidegallerian ympäristöystävällisemmäksi, pukeutuu ekomuotiin ja vierailee upeassa ekohotellissa. Toki ohjelmassa pistetään kuntoon myös Entourage-sarjan kuvausten ekoasiat.

Alter Eco ke 1.6. klo 20.00 alkaen AVAlla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja