Entinen Playboy-tähti aloitti uuden dieetin: Olen energisempi kuin koskaan

Povipommi Kendra Wilkinson on kehitellyt uuden dieetin, jonka avulla hän yrittää korvata epäterveelliset välipalat terveellisimmillä.

Povipommi Kendra Wilkinsonin uusi dietti on nimeltään "Natural Diet", Female First uutisoi. Entinen Playboy-malli seuraa uutta ruokasuunnitelmaa, jossa on paljon hedelmiä ja pähkinöitä. Lisäksi Wilkinson yrittää päästä eroon roskaruoasta valitsemalla terveellisempiä vaihtoehtoja välipalaksi.

– Olen syönyt pähkinöitä kuin orava. Olen syönyt kaikenlaisia pähkinöitä, kuten manteleita ja pistaasipähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä päivät pitkät. Se on hienoa, koska voin kantaa pieniä välipalapusseja mukanani kun tarvitsen nopeasti evästä, Wilkinson iloitsee.

Wilkinsonin välipalapussi sisältää manteleita, pistaasipähkinöitä, saksanpähkinöitä, kuivattuja karpaloja, rusinoita ja kuivattua kookosta.

Wilkinson paljastaa, ettei ole aiemmin ollut yhtä energinen kuin aloitettuaan uuden dieetin.

– Pähkinöitä on kiva sekoittaa jogurtin päälle aamuisin tai syödä välipalana päivän mittaan. Niin terveellistä ja energiaa antavaa. Olen nyt oikea Duracell-pupu, tähti hehkuttaa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja