Entinen KHL-kiekkoilija joutui perheineen karmeaan onnettomuuteen Moskovassa – Porsche ei pysähtynyt

Karatesessio sai äkillisen päätöksen, kun auto rysähti vauhdilla seinästä läpi – kauhuskenaario tallentui valvontakameralle:"Se oli varsinainen shokki" 1:02
Yhdysvaltalaisella karatesalilla rysähti viime viikolla pahemman kerran. Venäläiskiekkoilijan kauhunhetkiin liittyvää kuvaa löydät artikkelin lopusta.

Parkkihallin rakenteet kestivät rysäyksen ja pelastivat venäläisperheen pahimmalta.

Venäläiskiekkoilija Denis Kazionov, 33, koki perheineen todellisia kauhunhetkiä tiistaina Moskovassa.

Kazionov oli etsimässä Porsche Macanilleen parkkipaikkaa paikallisen River Park -asuinkompleksin parkkihallista, kun lumen peittämä sileä betonilattia yllätti entisen KHL-pelurin perusteellisesti. Parkkirakennuksen toinen seinä on kokonaan avoin, minkä vuoksi halli ei ole säältä suojassa.

Auto ei totellutkaan jarrupoljinta, vaan hidastamisyrityksistä huolimatta liukui päin parkkihallin seinää ja meni siitä läpi. Tilanne olisi ollut vähemmän dramaattinen, ellei maahan olisi ollut noin kymmenen metrin pudotusta.

Kazionovin Macanin keula ja eturenkaat roikkuivat tyhjän päällä hallin kolmannesta kerroksesta, mutta kaikeksi onneksi parkkihallin seinän poikkipalkki kesti auton A-pilarin iskun.

Kazionov vahvisti Sport24-kanavalle ajaneensa autoa itse. Hänen vaimonsa istui etumatkustajan paikalla ja poika takapenkillä.

– Olimme shokissa, Neftehimikin entinen hyökkääjä kommentoi perheensä tunnelmia.

Kazionov on pelannut urallaan 536 KHL-liigan ottelua, joissa hän nakutti 78 maalia ja 61 syöttöä.

Selaa alta kuvia onnettomuudesta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Alla olevalla videolla on nähtävissä palkki, joka pelasti perheen.

Lähteet: RTSport24

Lue myös:

    Uusimmat