Ensitreffit-Jape saa kuulla kulisseissa syntyneestä salasuhteesta – katso miehen paljonpuhuva reaktio

0:52
Katso videolta, miten Jape reagoi, kun saa tietää, että hänet ohjelman alussa jättänyt Emma onkin löytänyt nyt seuraa Renestä.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelman finaalijaksossa nähtiin sokkikäänne. Näin ohjelmassa mukana ollut Jape reagoi kulisseissa muhineeseen uutispommiin. Kauden viimeiset jaksot ovat nyt katsottavissa MTV Katsomossa!

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa nähdään sokkikäänne, kun Tildan kanssa yhdessä ollut Rene kertoo finaalijaksossa rakastuneensakin ohjelmassa mukana olleeseen toiseen naiseen. 

– Ohjelman jälkeen lähestyin Emmaa. Minulle oli hänestä jotenkin kummunnut sellainen fiilis. En tiedä oikein, että mistä se tuli. Olen ollut pitkään sinkkuna ja nähnyt kaikenlaisia mimmejä. Tuollaista tunnetta ei ole koskaan ennen tullut, niin ajattelin, että ei vitsi en pääse tästä yli, jos en sano siitä, Rene kertoo ja yllättää muut ohjelman osallistujat illallispöydässä. 

Jape istuu samassa illallispöydässä ja näyttää yllättyneeltä kuullessaan Renen ja Emman suhteesta. 

– Niin onks teistä tullut joku pariskunta? Ootteko te yhdessä vai ette? Jape tiedustelee. 

– No kyllä me... ainakin minun käsitteekseni, Rene naurahtaa ja saa Emmaltakin komppauksen asiaan. 

– Aika mielenkiintoista, Jape sanoo mietteliäänä. 

Katso erikoinen tilanne videolta!

Jape kertoi joulukuussa MTV Uutisisten haastattelussa, että häntä loukkasi eniten se, ettei hän päässyt ohjelman alussa kumoamaan Emman voimakkaita ennakkoluuloja. 

– Eihän se ikinä kivalta tunnu. Kyllä minäkin sen siinä saman tien tajusin, että ei tämä juttu tule päivänvaloa näkemään, mutta kyllä silti olisi ollut kiva edes yrittää. Sehän se koko pointti tässä on, että siihen tyrkätään kaksi toisilleen tuntematonta ihmistä ja vaikka se ei tuntuisi heti hyvältä, niin ei saman tien luovutettaisi, Jape sanoi tuolloin. 

Tilda kertoo illallispöydässä oman näkemyksensä siitä, miten Renen ja Emman suhde sai alkunsa ja se ei ole niin ruusuinen. Rene ja Tilda päättivät ohjelman ainoana parina jatkaa yhteistä matkaa kuvausten jälkeen. 

– Minähän posasin heidät meidän talon ulkopuolelta puolitoista viikkoa kuvausten loppumisen jälkeen, Tilda paljastaa. 

5:42
Videolla Tilda kertoo MTV Uutisille hetkestä, kun sai tietää Renen salasuhteesta: "Tajusin, että hän odottaa Emmaa"

Ensitreffit alttarilla 2.0 MTV Katsomossa! Viikon uudet jaksot esitetään putkeen MTV Avalla torstaina klo 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja