Ensitreffit-morsian tekee vaikean päätöksen vihkiseremonian jälkeen: "Minulla on paska fiilis"

1:07
Videolla Emma kertoo, näkeekö hän tulevaisuutta hänen ja Jarkon suhteella.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelman kolmannessa jaksossa Emman ja Jarkon häät saavat ikävän käänteen heti alttarilla. Vihkiseremonian jälkeen sokissa oleva Emma vetäytyy tekemään päätöksen siitä, pystyykö jatkamaan tutustumista Jarkkoon. 

Rakastettu Ensitreffit alttarilla -ohjelma on saanut uuden version. Ensitreffit alttarilla 2.0 -uutuusreality nähdään MTV Katsomossa maanantaisin kahden jakson viikkovauhdilla. 

Ohjelman kolmannessa jaksossa naimisiin menevät Emma, 25, ja Jarkko, 24. Kaksikko näkee toisensa ensimmäistä kertaa alttarilla. Emma ei osaa peitellä järkytystään, kun hän tunnistaa sulhasensa. Helsinkiläinen Jarkko on osallistunut aiemmin Nelosen Temptation Island -ohjelmaan yhdessä ex-tyttäystävänsä kanssa. 

41:00
Katso videolta parin kohtaaminen alttarilla

Emma kertoo itkuisena kameroille, että hän ei pysty sulattamaan sulhasensa tosi-tv-taustaa. Hän yrittää kuitenkin peitellä järkytyksensä. Vihkiseremonian jälkeen sokissa oleva Emma vetäytyy tekemään päätöksen siitä, pystyykö jatkamaan tutustumista Jarkkoon. 

– Kaikki meni alkuun hyvin, mutta sitten Emma sai jonkun vahvan reaktion. Huomasin, että hänellä ei ole kaikki ihan hyvin, Jarkko kertoo. 

– En tiedä, mitä helvettiä minä nyt teen. Mulla on suoraan sanottuna tosi paska fiilis, Emma kertoo kameralle. 

Emman isäpuoli ja ystävä yrittävät puhua häntä ympäri tutustumaan Jarkkoon ja antamaan tälle mahdollisuuden. 

– En aio heittää hanskoja tiskiin vielä, vaikka Emma ei haluaisikaan tästä sen enempää, Jarkko sanoo. 

Mikä on Emman päätös? Pystyykö hän antamaan Jarkolle mahdollisuuden? Katso videolta!

Katso videolta, mikä on Emman päätös!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman sisarsarjassa asiantuntijoiden Essi Vauraksen ja Heikki Harjun valitsemat parit kohtaavat ensimmäisen kerran alttarilla, jonka jälkeen he aloittavat yhdessäolon. 

Ensitreffit alttarilla 2.0 MTV Katsomossa maanantaisin kahden jakson viikkotahdilla. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja