Ensitreffit-Tilda kertoo MTV Uutisille hetkestä, kun sai tietää Renen salasuhteesta: "Tajusin, että hän odottaa Emmaa"

5:42
Mitä tapahtui illanvietossa, josta Tilda epäilee Emman ja Renen suhteen saaneen alkunsa? Katso haastattelu yllä olevalta videolta!

Ensitreffit alttarilla -Tilda koki tulleensa vedätetyksi kuultuaan Renen ja Emman suhteesta.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -kausi on tullut päätökseensä, ja ohjelman toiseksi viimeisessä jaksossa ainoana parina yhteistä matkaansa päättävät jatkaa Tilda ja Rene.

Ohjelman viimeisessä jaksossa osallistujat kokoontuvat saman pöydän ääreen keskustelemaan kuulumisistaan ja ohjelmassa nähdyistä käänteistä. Keskustelun aikana käy ilmi, etteivät Tilda ja Rene ole enää yhdessä, sillä Rene seurustelee nykyään ohjelmassa alun perin Japen parina nähdyn Emman kanssa.

Jaksossa Rene kertoo muille osallistujille lähestyneensä Emmaa ohjelman varsinaisten kuvausten päätyttyä ja kertoneensa tälle tuolloin tunteistaan. Mies sanoo, ettei hän tiedä, miten kiinnostus Emmaa kohtaan heräsi. Tilda keskeyttää ex-kumppaninsa sanoen, että Rene selittää asian hänen mielestään väärin.

Tilda istahti MTV Uutisten haastatteluun kertomaan oman näkemyksensä tapahtuneesta. Hän kertoi, että ohjelman varsinaisten kuvausten jälkeen hän ja Rene pohtivat yhdessä, miten he jatkavat suhteessaan eteenpäin.

Tilda eli siinä uskossa, että kaksikko ottaa ensi alkuun pari viikkoa omaa aikaa pitämättä toisiinsa mitään yhteyttä.

– Sitten sen jälkeen katsoisimme, mikä siinä kohtaa on fiilis, kun on päässyt takaisin omaan arkeen, hän alusti.

Tilda sai tietää Renen ja Emman suhteesta sattuman kautta. Hän ja Emma asuivat tuolloin samassa kerrostalossa eri asunnoissa. Noin viikko varsinaisten kuvausten päätyttyä Tilda törmäsi hänen ja Emman kotitalon pihalla Reneen.

– Vähän ihmettelin, että mitä hän teki siinä, koska en tiennyt, että hänellä asuisi ketään kavereita siellä. Hetkeksi jäin siihen juttelemaan, ja sitten aika nopeasti laskin 1+1 ja tajusin, että hän odottaa Emmaa, Tilda muisteli.

Asia tuli Tildalle yllätyksenä ja shokkina. Hän laittoi Emmalle asiaan liittyen viestiä vielä samana iltana. He tapasivat muutamaa päivää myöhemmin ja kävivät keskustelun, jonka Tilda kuvaili olleen tunteellinen.

– Koko ajan sanoin heille, ettei minulla ole mitään sitä vastaan, että heistä on tullut pariskunta. Mutta sitten kun keskustelimme ja kävi ilmi, että heidän suhteensa on alkanut jo kuvausten aikana, niin otin sen tosi raskaasti, koska minulla oli sellainen olo, että minua on vedätetty ja johdettu harhaan, hän sanoi.

– Ajattelin, että Emma on ystäväni, niin minulla oli jollain tavalla petetty olo, hän lisäsi.

1:35
Näin Rene ja Emma kertoivat suhteestaan Ensitreffit alttarilla 2.0 -kauden päätösjaksossa

"Minusta tuntuu, että Rene yrittää flirttailla sinulle"

Tilda kokee, että Renen ja Emman suhteen paljastuminen selitti valtavasti asioita, jotka tapahtuivat hänen ja Renen ollessa vielä pari.

– Minä en vielä tänäkään päivänä tiedä varsinaista aikajanaa. Olen saanut heiltä muutaman eri version siitä, milloin [Emman ja Renen suhde] on alkanut, mutta itse olen huomannut aika selkeän aikajanan, joka selittäisi ihan hirveästi, hän alusti.

– Tajusin yhtenä päivänä, että mehän olimme käyneet [Renen lähtöä] edeltävällä viikolla porukalla ulkona, ja minä olin sinä iltana sanonut Emmalle, että "minusta tuntuu, että Rene yrittää flirttailla sinulle". Epäilen, että [Renen ja Emman suhde] on saanut sieltä juurensa.

– Ja se, kun Rene lähti, oli hetki, kun hän päätti haluavansa keskittyä toiseen ihmiseen. Se selittää sen, että hän ei halunnut olla kanssani, Tilda pohti.

Alkuun Tildan oli hankala ymmärtää tapahtunutta, sillä ilmassa oli vielä tuolloin niin paljon kysymyksiä. Nyt jälkikäteen asiaa ajatellessaan hän kuitenkin ymmärtää Renen tunteita ja halua keskittyä toiseen ihmiseen.

Sitä Tilda ei tosin vieläkään ymmärrä, miksei tapahtumien kulusta suostuttu keskustelemaan avoimesti viimeisen jakson kuvauksissa. Hän oli käsitellyt tapahtumia loppukesän ajan ja luuli päässeensä niistä yli. Hän saapui viimeisen jakson kuvauksiin sillä asenteella, että asioista keskustellaan rehellisesti.

– Koska siinä kohtaa he molemmat olivat jo myöntäneet minulle, että [suhde] on alkanut kuvausten aikana.

– Sitten kun yhtäkkiä siellä ei kerrottukaan sitä, vaan ruvettiin kiertelemään ja kaartelemaan ja puhumaan asiasta ihan kuin se olisi tapahtunut kuvausten jälkeen, niin menin tosi shokkiin siitä, Tilda sanoi ja lisäsi joutuneensa käsittelemään asiaa uudelleen reunion-kuvausten jälkeen.

Kaduttaako?

Tilda kävi noin kuukausi Renen ja Emman suhteen paljastumisen jälkeen purkamassa ajatuksiaan ammattilaisen luona. Nyt hän ajattelee, ettei asia enää kaiverra häntä.

– Minulla ei ole henkilökohtaisesti mitään heitä vastaan. Olemme keskustelleet tästä keskenämme ja olen sanonut, että tehty mikä tehty. Se oli tosi tyhmästi tehty ja huonosti hoidettu, mutta se nyt on mitä se on. Pitää pystyä jatkamaan eteenpäin, hän sanoi.

Kun Tilda sai tietää Emman ja Renen suhteesta, hän katui hetken aikaa osallistumistaan Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmaan. Nykyisin Tilda kokee osaavansa katsella tapahtumia isommalta kantilta, eikä kokemus enää kaduta.

Tilda kertoo viimeisessä jaksossa löytäneensä vierelleen uuden kumppanin. Tilanne on nyttemmin muuttunut, ja Tilda elelee tällä hetkellä sinkkuna.

– Se oli muutamia kuukausia kestävä [suhde], mutta se oli sellainen vaihe, etten ollut ehkä henkisesti kuitenkaan ihan valmis uuteen suhteeseen, hän sanoi.

Kaikesta huolimatta Tilda ei ole lyönyt hanskoja tiskiin rakkauden löytämisen saralla.

– Aika lähellä käytiin, mutta en minä ole ihan totaalisesti luovuttanut. Kyllä minä uskon, että joskus jostain löytyy joku ihana prinssi uljas minullekin, hän nauroi.

Ensitreffit alttarilla 2.0 MTV Katsomossa! Viikon uudet jaksot esitetään putkeen MTV Avalla torstaina klo 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja