Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa pakit saanut Jarkko paljastaa MTV Uutisille eron taustat: "Mielestäni se on syynä todella huono"

Ensitreffit-morsian jätti leikin kesken häiden jälkeen – sulhaselta suorat sanat:"Sinä luovutit" 1:05
Emma ja Jarkko tapasivat häiden jälkeen ja kävivät läpi tilannetta. Videolla Jarkko sanoo Emmalle suorat sanat.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa mukana ollut Jarkko "Jape" Virtanen joutui heti alttarilla torjutuksi. Emma tunnisti Jarkon Temptation Island -ohjelmasta tutuksi eikä halunnut sen vuoksi jatkaa suhdetta tai tutustumista. 

Helsinkiläinen Jarkko "Jape" Virtanen lähti Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmaan avoimin mielin ja toivekkaana siitä, että hän saattaisi tavata tulevan puolisonsa alttarilla. Lopputulos oli kuitenkin jotain aivan muuta. Mies sai pakit hänelle mätsätyltä Emmalta heti hääseremonian jälkeen eikä jatkoa suhteelle tullut.

Jarkko kertoo MTV Uutisille, että häntä loukkasi eniten se, ettei hän päässyt kumoamaan Emman ennakkoluuloja. 

– Eihän se ikinä kivalta tunnu. Kyllä minäkin sen siinä saman tien tajusin, että ei tämä juttu tule päivänvaloa näkemään, mutta kyllä silti olisi ollut kiva edes yrittää. Sehän se koko pointti tässä on, että siihen tyrkätään kaksi toisilleen tuntematonta ihmistä ja vaikka se ei tuntuisi heti hyvältä, niin ei saman tien luovutettaisi.  

Emma kertoo ohjelmassa, että hänelle kynnyskysymys oli nimenomaan se, että Jarkolla on tosi-tv-tausta ja hän oli julkisuudesta tuttu. 

– Kyllä se loukkasi, että hän teilasi minut vain pelkän tosi-tv-taustani vuoksi. Mielestäni se on syynä todella huono. Hänhän itsekin lähti tosi-tv-ohjelmaan mukaan. Sieltähän sitä julkisuutta tulee. Toisaalta en ole täysin varma, oliko tämä ainoa syy vai olisiko taustalla ollut muutakin tyytymättömyyttä, Jarkko pohtii. 

– Itse en lähtenyt tekemään tv-ohjelmaa tai hakemaan julkisuutta, vaan lähdin puhtaasti katsomaan, minkälainen mimmi siellä on vastassa, Jarkko toteaa. 

Jarkko on saanut jonkin verran palautetta ohjelmasta ja erityisesti heti sarjan alussa nähdystä yllättävästä käänteestä. 

– Osa kommenteista on niitä, että ihan hyvä, että Emma ei lähtenyt tuollaisen pellen matkaan. Osa taas on ollut puolellani ja harmitellut, että Emma ei halunnut edes muutamaa päivää kokeilla tutustumista. 

Jarkko kertoo saaneensa kommentteja erityisesti Instagramissa. Hänelle on vuosien varrella muodostunut sinne pieni, mutta sitäkin uskollisempi fanikunta. 

– Juttelen siellä aika paljonkin tuntemattomien ihmisten kanssa. Lähtökohtaisesti he ovat sellaisia itseäni ainakin puolet vanhempia perheellisiä naishenkilöitä. Heidän kanssaan sitten aina spekuloidaan näitä minun elämäni käänteitä.

Mies on pysynyt sinkkuna ohjelman kuvaamisen jälkeen eikä ole työkiireiltään edes ehtinyt haikailla rakkauden perään. Hän luottaa siihen, että uusi vuosi tuo uutta vipinää myös rakkauselämään. 

– Ei ole ollut treffejä eikä vientiä. Töitä on painettu ja Suomea on kierretty. Uskon, että uusi vuosi tuo uudet kujeet, Jarkko kertoo. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman sisarsarjassa asiantuntijoiden Essi Vauraksen ja Heikki Harjun valitsemat parit kohtaavat ensimmäisen kerran alttarilla, jonka jälkeen he aloittavat yhdessäolon. 

Ensitreffit alttarilla 2.0 MTV Katsomossa maanantaisin kahden jakson viikkotahdilla. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat