Temptation Island -ohjelmasta tuttu Jape etsii rakkautta uudessa parisuhdeformaatissa – näin ex-tyttöystävä suhtautui uutiseen

Ensitreffit alttarilla 2.0 -traileri 1:32
Tästä uudessa Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa on kyse!

Temptation Island -ohjelmasta tuttu Jarkko "Jape" Virtanen osallistuu MTV Katsomon uuteen parisuhdeformaattiin. 

Suomen suosituin parisuhdereality tulee nyt Suomeen 2.0. versiona. Ensitreffit alttarilla 2.0 alkaa MTV Katsomossa maanantaina 28.11.

Yksi ohjelmaan osallistuvista on monelle Temptation Island -sarjasta tuttu Jarkko "Jape" Virtanen, 25. Tällä hetkellä mies asustelee Helsingissä ja tekee töitä yrittäjänä. Ohjelmaan hän päätti lähteä pitkän sinkkukauden jälkeen.

– Olin ollut pitkään sinkkuna ja tuli sellainen fiilis, että ehkä tämä voisi olla sellainen formaatti, josta se loppuelämän kumppani löytyy.

Miehen lähipiiri yllättyi kuullessaan ohjelmaan osallistumisesta.

– Moni kysyi, että olenko ihan tosissani. He olivat innoissaan.

Kokemuksena ohjelmaan osallistuminen oli miehen mukaan ikimuistoinen.

– En ole ikinä ollut häissä. Tulipa sitten nyt oltua ensimmäistä kertaa häissä ja vieläpä omissani, Jarkko naurahtaa.

Hän lähti hakemaan ohjelman kautta kumppania, joka olisi saman henkinen kuin hän itsekin.

– Seikkailuhaluinen, huumorintajuinen, ja tärkeää on, että hän olisi kanssani suunnilleen samanikäinen, mies listaa.

Hänet tunnetaan Temptation Island -ohjelmasta, johon hän osallistui pariskuntana yhdessä ex-kumppaninsa Mathilda "Mattu" Westerbergin kanssa.

– Temptation Island -tausta jännitti varmasti eniten tässä koko prosessissa. Se kuva, minkä ohjelma antoi minusta, on vääristynyt. Siitä on monta vuotta aikaa ja edelleen ihmiset muistavat minut siitä. Kyseessä oli minun ensimmäinen parisuhteeni ja se oli erittäin toksinen sellainen.

Jape kertoo, ettei kadu ohjelmaan lähtemistä, mutta toivoo, ettei häntä tuomittaisi pelkän ohjelman antaman kuvan perusteella.

– Se oli meiltä kaikin puolin huono ratkaisu lähteä mukaan siihen ohjelmaan. Se reissu meni miten meni, samoin suhteeni exäni kanssa. Harmittaa, että ihmiset yhä luulevat, että olen se sama persoona, vaikka olen kasvanut ihmisenä ja moni asia on muuttunut.

Vaikka pariskunta päätyi eroon, ovat he pitäneet yhä yhteyttä silloin tällöin. 

– Muutama viikko sitten olimme samoissa juhlissa. Kerroin hänelle (Mathildalle), että osallistun tähän ohjelmaan. Hän oli tosi yllättynyt, Jape kertoo.

Uudessa Ensitreffit alttarilla 2.0 -parisuhderealityssä pariskunnat asuvat samassa talossa omissa asunnoissaan ja tapaavat toisensa säännöllisesti yhteisillallisilla ja asiantuntijoiden vetämillä rakkauskorjaamoilla.

Kauden aikana parit joutuvat asiantuntijoiden vetämillä rakkauskorjaamoilla pohtimaan suhteensa tilannetta ja kuinka jatkaa eteenpäin. Kaikessa mukana ovat rautaiset asiantuntijat hyvien ohjeiden ja oppien kanssa.

Käänteitä ja draamaa on tiedossa, kun luovitaan rakkauden myrskyisillä vesillä matkalla yhteiseen tulevaisuuteen. Ennen lopullista valaseremoniaa ja päätöstä yhdessäolosta jokainen osallistuja joutuu kohtaamaan omat tunteensa ja kipupisteensä, kun panoksena on loppuelämä unelmakumppanin kanssa.

Ensitreffit alttarilla 2.0 alkaa MTV Katsomossa maanantaina 28.11. kahden jakson viikkotahdilla.

Lue myös:

    Uusimmat