Ensitreffit alttarilla -sarjaan osallistunut Pia paljasti jättiyllätyksen: "Ensin ajattelimme, ettemme kerro kenellekään"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan taannoin osallistunut Pia Alapeteri paljastaa Instagramissa avioituneensa miesystävänsä kanssa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta vuodelta 2015 tuttu Pia Alapeteri ei löytänyt elämänsä rakkautta avioiduttuaan muutama vuosi sitten koko Suomen silmien edessä Jussin kanssa. Sittemmin Alapeteri on kuitenkin löytänyt rakkauden ja Instagram-seuraajiensa yllätykseksi hän paljasti avioituneensa vastikään.

– Ensin ajattelimme, ettemme kerro kenellekään. Meinasimme myhäillä ja vaihtaa katseita vain keskenämme. Mutta olisihan se tullut ilmi ennemmin tai myöhemmin, viimeistään sitten, kun palailisimme mökkikesän jälkeen kaupunkiin valkokulta nimettömissämme välkehtien, hän kertoo Instagram-tilillään.

– Tulkoon siis tiettäväksi, että tästä hetkestä eteenpäin voitte kutsua minua rouvaksi! Alapeteri julistaa.

Suosikkisarja starttaa jälleen tulevana syksynä  uusien jaksojen voimin. Ohjelman seitsemännellä kaudella asiantuntijoina nähdään Marianna Stolbow,Elina Tanskanen ja ohjelmaan palaava Kari Kanala, jotka ovat valinneet avioituvat parit toisilleen.

Alapeterin avioitumisesta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Ensitreffit alttarilla nähdään jälleen syksyllä AVAlla!

Lue myös:

    Uusimmat