Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa rakastuneet Sari ja Antti kertovat kiireisestä arjestaan: "Elämme aika paljon hetkessä"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa naimisiin menneet Sari ja Antti ovat yhä onnellisesti yhdessä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisella kaudella kesäkuun 2015 alussa avioituneet Sari ja Antti rakastuivat toisiinsa heti ensisilmäyksellä, ja parin kaunis rakkaustarina sulatti katsojien sydämet.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman uuden kauden pressitilaisuudessa vieraillut pari kertoi MTV Uutisille elävänsä vauhdikasta arkea.

– Aika kiireistä on ollut viime aikoina uuden asunnon ja mökkiprojektin myötä. Arki alkaa ja harrastuskuviot alkavat muotoutumaan pikkuhiljaa, Sari kertoi.

Sarin ja Antin esikoispoika syntyi maaliskuussa 2016. Nyt kolmevuotias poika on vanhempiensa mukaan aktiivinen ja sosiaalinen.

– Hän on pitkä, reipas, ryhdikäs, puhelias ja erittäin elämäniloinen, Antti kuvaili.

Sarin mukaan jalkapallokoulussa viihtyvästä pojasta on kuoriutunut innokas jalkapalloilija

– Hän on aina ensimmäisenä paikalla ja tosi innoissaan. Hän revittelee ja hurraa, kun tekee maaleja. Äidin kasvoille tulee hymy aina, kun katsoo sitä lapsen iloa ja intoa. Se tuo aika paljon rikkautta arkeen myös.

Pariskunta kertoi ehtineensä jo toteuttaa suuren osan yhteisistä haaveista. He aikovat jatkaa hetkessä elämistä, eivätkä halua suunnitella elämäänsä liian tarkasti.

– Olemme sen tyylisiä ihmisiä, että elämme aika paljon hetkessä. Ei kauheasti kirjoitella valmiiksi mitään käsikirjoitusta elämälle, vaan annetaan mennä, Sari totesi.

– Pitkän aikavälin suunnittelu ei ehkä ole suhteessa paras. Enemmän napataan hetkistä kiinni ja tehdään, Antti jatkoi.

Ensitreffit alttarilla alkaa AVAlla tiistaina 3.9. klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat