Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan osallistuva Heidi: "En halua yksin tätä elämää viettää"

Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudella tuotantokaudella nähtävä Heidi puhuu koskettavasti siitä, kuinka hän toivoo sydämensä pohjasta vakaata parisuhdetta.

Heidi kertoo Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa mietteistään parisuhdetta koskien avoimesti. Hän myöntää rehellisesti, että ei haluaisi viettää sinkkuelämää.

– Siitä on pakko oppia pitämään, jos olosuhteet ovat sellaiset, että sitä kumppania ei löydy, mutta en halua yksin tätä elämää viettää. Koen, että minulla on hirveästi annettavaa toiselle, hän huokaa.

Puolisona Heidi toivoo olevansa kuunteleva ja tukeva. Hän mainitsee kuitenkin, että vaikka hän tykkää keskustella, hänen on usein vaikea ottaa ikäviä asioita puheeksi. Hän toivoo, että puoliso voi hänen seurassaan kokea tulevansa hyväksytyksi ja pidetyksi juuri sellaisena kuin on. Suhteelta hän toivoo rentoa yhdessä oloa, matkustelua ja musiikkitapahtumissa käymistä yhdessä.

Ensitreffit alttarilla AVAlla ja mtv-palvelussa alkaen 3.9. klo 21

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja