Ensimmäistä kertaa isäksi tulleen Leo Stillmanin arvot muuttuivat lapsen syntymän myötä – ennen tilaisuuksiin tultiin baarista, nyt salilta

Leo Stillman nauttii isyydestä. 

Emma-palkitusta laulaja Leo Stillmanista tuli isä toukokuun lopussa. Hän sai tytön puolisonsa Maryam Razavin kanssa. Pienokainen on jo pian kaksi kuukautta ja isän mukaan hän on oppinut jo hymyilemään. 

– Se on ihan superpalkitsevaa. Meillä on mennyt ihan superhyvin. Olen tottunut valvomaan öisin ja nyt voi valvoa hyvästä syystä, Stillman kertoo. 

Stillman myöntää, että hänen puolisollaan on se isoin vastuu pienokaisesta. 

– Käydään vauvan kanssa yhdessä juoksulenkeillä, että Maryam saisi myös omaa aikaa. Olen ottanut kotona vastuuta enemmän siivoamisesta ja ruoanlaitosta.

Isyyden myötä myös elämänarvot ovat muuttuneet. 

– Ne ovat menneet ihan uusiksi. Ennen tulin leffan enskareihin suoraan pubista parin bissen jälkeen. Nykyisin tulen suoraan salilta, Stillman kertoo Aika jonka sain -elokuvan kutsuvierasnäytöksessä. 

– Haluan olla länsä lapsen elämässä ja keskityn pitämään itsestäni huolta, jotta pystyn antamaan hänelle mahdollisimman paljon, hän jatkaa. 

Stillman aloittaa jälleen keikkailun koronakriisin jälkeen. Sovittuna on kahdeksan laivakeikkaa. Hänet nähdään myös Tähdet, Tähdet -ohjelmassa ja Iholla-sarjassa. 

– Nyt on hyvä, kun ei tarvitse matkustella kauas. Tulevat keikatkin on laivakeikkoja, joten vauva ja Maryam lähtevät mukaan. Ennen kävelin laivalla suoraan baariin, nykyisin olen perhehytissä ja etsin laivalta kuntosalia. Voihan sitä käydä toki baarissa, vaikka onkin isä, mutta nyt ei ole lainkaan sellainen fiilis. 

Lue myös:

    Uusimmat