Ensimmäiset suudelmat vaihdettu! Kolmiodraama-parin suhde syvenee

Aku näkee sirkustaiteilija-Pinjan lavalla – häkeltyy esityksestä: ”Olin ihan ihmeissäni” 0:58
Aku näkee sirkustaiteilija-Pinjan lavalla – häkeltyy esityksestä: ”Olin ihan ihmeissäni”

Kolmiodraama-sarjassa Pinjan ja Akun suhde on saanut romanttisen käänteen.

Kolmiodraama-Pinjan ja Akun elo yhteisessä kodissa on alkanut lämpimissä tunnelmissa sarjan neljännessä jaksossa. Ensimmäisenä aamuna Aku pulahtaa talon pihalla olevaan uima-altaaseen aamu-uinnille alasti, kun taas Pinja heräilee myöhemmin. 

– Meidän ensimmäinen iltamme meni hyvin. Samanlailla se juttu vaan jatkui. Meillä olisi ihan hirveästi puhuttavaa, Pinja kertoo.

Molemmat kertovat olevansa innoissaan tulevaisuudesta, ja he viettivätkin ensimmäisen yönsä samassa sängyssä. 

– Noo, iltapusut vaihdettiin, totta kai. Paremman unen takaamiseksi, Aku paljastaa.

Pinja työskentelee sirkustaiteilijana ja Aku pääsee katsomaan hänen esitystään festivaaleilla. Pinja myöntää olevansa jännittynyt. Hänellä on aikaisemmin ollut ikävä kokemus, kun deittikumppani on sanonut esityksen jälkeen, ettei Pinja saa esiintyä, jos suhde syvenee. 

– Minä en olisi valmis sellaiseen kompromissiin, että minun pitäisi lopettaa esiintyminen kumppanin takia. Enkä saisi nauttia siitä, mitä olen koko elämäni tehnyt ja mitä olen koko elämäni harjoitellut, Pinja kertoo. 

Yllä olevalla videolla paljastuu, mitä mieltä Aku oli Pinjan esityksestä.

Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa pohditaan, kenellä on potentiaalia ja kenellä ei:

Kenellä pareista on potentiaalia ja kenellä ei? 33:15

Kolmiodraama alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 5.3. klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Koukussa Kolmiodraamaan ilmestyy MTV Katsomoon maanantain ja tiistain välisenä yönä - samaan aikaan kuin Kolmiodraama-sarjakin. Jaksot viikkoa etukäteen Katsomo+ -palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat