Pinja haluaa perheen, mutta deittikumppani ei – Kolmiodraama-treffeille laskeutuu kiusallinen hiljaisuus

Pinja haluaa perheen, mutta deittikumppani ei – Kolmiodraama-treffeillä laskeutuu hiljaisuus 1:14
Pinjan ja Akun treffeillä tulee kiusallinen hiljaisuus

Kolmiodraama-ohjelman Pinja kysyy suoraan treffikumppaniltaan perhehaaveista.

Kolmiodraama-ohjelmassa rakkautta etsivä Pinja kiertää sirkustaiteilijana ympäri maailmaa. 

Kolmiodraama-rakkausrealityssä viisi nykymaailman deittikulttuuriin kyllästynyttä sinkkua osallistuu kokeiluun, jossa heille valitaan kaksi sopivaa kumppania. He tutustuvat kumppaniehdokkaisiinsa pelkkien tekstiviestien välityksellä ilman ulkonäköpaineita. Ohjelmassa pääsinkkuina nähdään Pinjan lisäksi Mirella, Sami, Sanna ja Waltteri.

Viisi vuotta sinkkuna ollut Pinja on kiertänyt elämänsä aikana yli 50 maata ja hän pohtii sen olevan juuri se syy, miksi hän on menettänyt joitakin suhteita tai ne eivät ole voineet toimia, koska hän on mennyt työ edellä. 

– En enää jaksa kiertää maailmaa yksinäni. Olen valmis asettumaan aloilleni ja kohti sitä toista unelmaa, mikä on minulla ollut, perustaa perheen ja löytää oikeasti elämänkumppanin rinnalleni. 

Excel-taulukoita rakastavalla Pinjalla on vihko, johon hän on listannut asioita unelmamiehestä. Hän on myös tehnyt vihkoonsa liudan kysymyksiä, joita aikoo kysellä viesteillä kumppaniehdokkailtaan.

Pinjalle on valittu Aku, 27, ja Nils, 37, joiden kanssa hän tutustuu tekstiviestien välityksellä. Kahden päivän viestittelyn jälkeen Pinja valitsee treffeille urheilullisen Akun, joka on ollut vuosia sinkkuna.

Pinja kuvitteli Akun olevan Helsingistä, mutta heti treffien alussa paljastuu iloinen yllätys, että molemmat asuvat Tampereella. Kaksikon juttu luistaa treffeillä hyvin, mutta pienen särön keskusteluun tuo puheen kääntyessä perhehaaveisiin.

– Olen sillain aina, jos löydät sellaisen tyypin rinnalle, kenen kanssa on hyvä olla ja hauskaa, niin tarvitseeko siihen mitään enempää. Onko sinulla eriävä tavoite siinä, Aku vastaa. 

– Olen sillä kannalla, että minä haluan perheen, Pinja vastaa. 

Katso yllä olevalta videolta, kuinka Pinjan ja Akun keskustelu.

Kolmiodraama alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21.
MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Sarjan jaksojen yhteydessä julkaistaan MTV Uutisten vodcast Koukussa Kolmiodraamaan

Katso tästä uusin jakso!

Kannattaako lapsikysymys ottaa puheeksi jo ensimmäisillä treffeillä? 20:23

Lue myös:

    Uusimmat