Ensimmäiset kuvat julki uudesta Kaunotar ja Kulkuri -elokuvasta – tältä klassikkoanimaatio näyttää oikeilla koirilla

Uudesta Kaunotar ja Kulkuri -elokuvasta on julkaistu kuvamateriaalia.

Marraskuussa uuden Disney Plus -suoratoistopalvelun mukana ilmestyvästä Kaunotar ja Kulkuri -elokuvasta on julkaistu ensimmäiset kuvat.

Elokuvassa Kaunotarta esittää Thor-tähti Tessa Thompson ja Kulkurille äänensä antaa Justin Theroux. Vanhan ja viisaan Jalo-koiran äänenä kuullaan Hollywood-legenda Sam Elliot. Tupsua esittää Ashley Jensen.

Elokuvasta julkaistujen kuvien perusteella Disney on luottanut paljolti oikeisiin koiriin elokuvaa tehdessään, toisin kuin uudessa Leijonakuningas-versiossa, jossa leijonat tehtiin täysin tietokoneella.

Pop-tähtenä sekä näyttelijänä muun muassa Hidden Figures -elokuvassa nähty Janelle Monáe esittää Riitta-koiraa. Uusimmissa Avengers-elokuvissa mukana nähty Benedict Wong sen sijaan antaa äänensä Bull-koiralle. Lisäksi Monáe kirjoittaa elokuvaan uutta musiikkia. Jos twiitti ei näy, voit katsoa kuvat täältä.

Uusi versio Kaunotar ja Kulkuri -elokuvasta ilmestyy 12. marraskuuta Yhdysvalloissa, kun uusi Disney Plus -suoratoistopalvelu julkaistaan. Vielä ei ole tietoa, milloin elokuva ja suoratoistopalvelu saadaan Suomeen.

Lue myös:

    Uusimmat