Mainos

Ensimmäisen yhteisen kodin sisustaminen

Ensimmäisen yhteisen kodin sisustaminen voi olla vaikea paikka: kumpi luopuu sohvasta, ja kenen nojatuolit pidetään? Lue vinkit, joilla rauha säilyy maassa!

Kun rakkaus kukoistaa, ajatuksiin hiipii ajatus yhteisestä kodista. Yhteen kotiin kuitenkin mahtuu paljon vähemmän tavaraa kuin kahteen, joten ongelmia saattaa olla luvassa. Näillä vinkeillä selviätte sisustamisesta kunnialla, lupaa shelterpop.com

Tiivistä!

Kun kaksi ihmistä yhdistää tavaransa, on todennäköistä, että yhtäkkiä kaikkea on kaksin kappalein. Imuripari, 50 erilaista kahvikuppia ja kaksi sohvaa eivät kuitenkaan kaikki voi matkata uuteen asuntoon, mikäli haluatte myös varata sinne hieman liikkumatilaa!

Lajittele tavarasi ja luovu urheasti kaikesta, mitä et käytä. Rakkauden vuoksi tulee uhrata jotakin, vaikka sitten teeastiastoja! Kun ylijäämät on poistettu, tavaroille löytyy helpommin paikka uudesta kodista. Tämä on myös hyvä tekosyy päästä eroon rumista kipoista ja kupeista, jotka olet joskus saanut lahjaksi.

Jos ette osaa päättää, kuka saa säilyttää mitäkin, ottakaa järki käyttöön: parempikuntoinen tavara saa jäädä. Myös uuden sisustuksen väreihin sopiva ulkoasu voi olla syy säilyttää yhdet verhot toisten sijasta. Älä heivaa turhia tavaroita pihalle, vaan lahjoita niitä sukulaisille tai naapureille. Myös kirpputorilta tavarat löytävät uuteen kotiin. Jos myytte ylijäämäesineet, ostakaa rahoilla jokin yhteinen sisustuselementti. Näin kumpikin hyötyi tavaroiden harventamisesta.

Anna armoa!

Inhoat kumppanisi karmivaa kukkavaasia… Mutta se on suvussa kulkenut perintökalleus! Harkitse, ja yritä olla hellä ja empaattinen. Joskus ruma tavara pitää sisällään jotakin ulkoista koreutta parempaa, nimittäin suuren tunnearvon.

Jos hän haluaa pitää susiruman sohvansa, yritä tulla puolitiehen vastaan: voisiko kapineen edes päällystää uudelleen niin, että siitä tulisi siedettävän näköinen?

Tee kompromissi!

Muuttaminen on vielä tavanomaistakin kinkkisempää, jos sisustusmakunne ovat hyvin erilaiset: hän rakastaa puupintoja ja maanläheisiä sävyjä, mutta sinun kotonasi kaikki on pinkkiä ja mustaa. Ainoa tapa selvitä tilanteesta on tehdä kompromisseja. Pääsette samalla harjoittelemaan yhteiselon ihanuutta, vihjaa shelterpop.com.

Sisustus pysyy tyylikkäänä, kun päätätte päävärin. Pitäytykää maanläheisissä väreissä tai pitäkää suuret pinnat, kuten lattia ja katto, tummina tai vaaleina. Sisustakaa sitten värikkäillä esineillä kotiinne eloa. Yhdistäkää esineitänne. Esimerkiksi maskuliinisen sohvan ilme pehmenee, jos sen päälle heittää vaaleanpunaisen huovan.

MTV3

Lähde: Shelterpop.com

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.