Ensi vuoden MM-kotikisat vahvistusta vailla, Jääkiekkoliiton puheenjohtaja iloinen tulevista uutisista – "Aika selvältä tämä näyttää"

Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela on mielissään siitä, että Suomi isännöi suurella todennäköisyydellä MM-kisoja myös ensi vuonna.

Suomi haki kisaisännyyttä yhdessä Latvian kanssa, kun IIHF vei ensi kevään kisat pois Venäjältä Ukrainassa aloitettujen sotatoimien vuoksi. Slovenia ja Unkari jättivät myös oman hakemuksensa kisaisännyydestä, mutta Unkari vetäytyi viime tingassa pois hankkeesta.

IIHF tekee virallisen päätöksensä kisaisännästä perjantaina, mutta koska Suomi ja Latvia ovat ainoat hakijat, nähtäneen MM-jääkiekkoa Suomessa myös ensi vuonna.

– Lopullisesti päätös tulee tietysti vasta Kansainvälisen jääkiekkoliiton vuosikokouksessa, mutta aika selvältä tämä tällä hetkellä näyttää. Jääkiekon MM-kisojen järjestäminen on aina suuri kunnia ja suorastaan etuoikeus. Jos kisat meille ensi vuonnakin tulevat, olemme tietysti äärimmäisen tyytyväisiä, Nummela kommentoi MTV Urheilulle.

Jos kisat Latvialle ja Suomelle myönnetään, missä mitalipelit pelataan? Katso Harri Nummelan koko haastattelu pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat