Englanti iski upean vapaapotkumaalin MM-kisoissa – marssi lohkovoittoon

Marcus Rashford iskee upean vapaapotkumaalin – Englanti johtoon Walesiä vastaan 1:28
Katso videolta Englannin upea vapaapotkuosuma.

B-lohkossa pelaavat Englanti ja Wales ottavat yhteen jalkapallon miesten MM-turnauksen lohkovaiheen päätöskierroksella Qatarissa. Maalittoman avausjakson jälkeen Englanti laittoi tuulemaan toisella puoliajalla. Marcus Rashford ja Phil Foden viimeistelivät osumat puoleentoista minuuttiin jakson alkajaisiksi. Rashford onnistui vielä kertaalleen reilu 20 minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Englanti voitti ottelun 3-0 ja otti B-lohkon piikkipaikan. Se kohtaa neljännesvälierässä Senegalin.

Katso pääkuvan videolta Englannin vapaapotkumaali. Alla olevilla videoilla 2-0- ja 3-0-osumat.

Englanti tylyttää Walesiä hetiperään toisen kerran – Phil Foden viimeistelee 1:33

Marcus Rashford iskee jälleen – Englanti murskaamassa Walesin 1:12