Englannilta myrskyvaroitus MM-kisojen alkuun – Irania vietiin pahemman kerran

Englanti aloitti ryminällä jalkapallon MM-rupeamansa, kun se kaatoi maanantain iltapäiväottelussa Iranin 6–2. Englannin ykkösnimenä loisti Arsenalin 21-vuotias tähti Bukayo Saka.

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Englanti ratkaisi kamppailun jo ensimmäisellä puoliajalla, kun Jude Bellingham, Saka ja Raheem Sterling heiluttivat maaliverkkoja.

Lisää tuli 62. minuutilla, kun Saka pamautti pallon toistamiseen verkon perukoille.

Mehdi Taremin kavensi väliin. Sen jälkeen Marcus Rashford napautti 5–1- ja Jack Grealish 6–1-maalin.

Lisäajalla Iranin hyökkääjä Taremi iski vielä pallon pilkulta verkkoon. Se jäi kamppailun viimeiseksi osumaksi. Englannille 6–2-voitto.

Englanti ja Iran on sijoitettu lohkoon B, jossa muut maat ovat USA ja Wales.

Maanantaina pelataan vielä kaksi MM-ottelua. Kello 18 alkavassa taistossa Senegal kohtaa Hollannin. MTV3:lla nähtävässä iltakamppailussa (klo 21) USA haastaa Walesin.