Enemmän nautintoa irti perinteisistä seksiasennoista: Testaa tutkitusti toimiva tekniikka sekä villi kirjainkikka!

8:10
Haastattelussa erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlström. Aiheena naisen orgasmi: Miksi naiset teeskentelevät orgasmin? Miksi orgasmi on niin tärkeä asia? Entä voiko olla hyvää seksiä ilman orgasmia? 

Etenkin pitkässä suhteessa seksi voi muuttua rutiiniksi. Nappaa vinkit, joilla muokkaat perinteiset seksiasennot astetta nautinnollisemmaksi.

Lähetyssaarnaajaa kuukausitolkulla? Nainen päällä, mutta jotain puuttuu? Näillä vinkeillä muokkaat tutut asennot entistä paremmiksi.

1. Lähetyssaarnaajaan nautinnollinen lisä – toimii tutkitusti

Lähetyssaarnaaja eli seksiasento, jossa mies on naisen päällä, on monelle se tuttu ja turvallinen vaihtoehto. Lähetyssaarnaajaa saa muokattua paremmaksi monilla eri keinoilla, mutta naiselle asennon tekee erityisen nautinnolliseksi niin kutsuttu CAT-tekniikka. Tekniikan on tutkitusti todettu parantavan naisen mahdollisuuksia orgasmiin. 

CAT-tekniikassa mies kohottaa itseään hieman ylemmäs ja eteenpäin niin, että hänen rintakehänsä on noin alla olevan naisen olkapäiden tasolla. Näin mies stimuloi liikkuessaan lantiollaan jatkuvasti naisen klitorista.

2. Kookoskikka parantaa nainen päällä -asentoa

Yhdyntäorgasmi voi monelle naiselle tuntua saavuttamattomalta unelmalta. Nainen päällä on asentona sellainen, jossa moni kuitenkin kykenee kipuamään hekuman huipulle asti. Päällä ollessaan nainen pystyy kontrolloimaan itse liikkumistaan. Mutta miten asentoa voi muokata entistäkin paremmaksi?

Muutama vuosi sitten sosiaalisessa mediassa alettiin hehkuttamaan niin kutsuttua kookoskikkaa: nainen yksinkertaisesti "kirjoittaa" lantiollaan kirjaimet COCONUT (suom. kookospähkinä) seksin aikana päällä ollessaan. Kirjainkikan hehkutetaan tekevän yhdynnästä tajunnanräjäyttävää kummallekin osapuolelle, sillä kirjainten muodostamat liikeradat saavat seksin tuntumaan mahtavalta.

3. Mullistava tapa suuseksiin

Suuseksi on monelle naiselle se varmin tapa saada orgasmi, mutta erään kikan avulla orgasmi on lähempänä kuin koskaan. Kun perinteisesti antava osapuoli on asettautunut samansuuntaisesti vastaanottajan kanssa, Kivin-metodissa suuseksiä antava osapuoli onkin vaakasuorassa asennossa vastaanottavaan osapuoleen nähden.

– Moni nainen kokee suoran ylös ja alas -stimulaation liian rajuna tai huomaavat pitävänsä klitoriksen toisen puolen nuolemisesta enemmän kuin toisen, on esimerkiksi seksiasiantuntija Tracey Cox selittänyt kikan toimivuutta Daily Mailin artikkelissaan.

Entäpä sitten "69" – voiko se koskaan toimia? Entä millaista todella on hyvä suuseksi? Videolla asiantuntijan vastaukset:

2:50
Kaikki eivät suuseksistä pidä, vaikka fysiikan puolesta se sopisi useimmille. Seksuaaliterapeutti Annukka Lavikaisen mukaan osasyynä ongelmaan voi olla suuseksin intiimiys.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja