Orgasmi yhdynnässä? Tämä seksiasento parantaa tutkitusti naisen mahdollisuuksia: "Kumppanisi todella kiittää sinua"

Iso O - matka hekuman huipulle 8:10
Katso myös: Miksi naiset teeskentelevät orgasmin? Miksi orgasmi on niin tärkeä? Erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlström vieraili Huomenta Suomessa vuonna 2018 puhumassa naisen orgasmeista.

Lähetyssaarnajasta saa astetta paremman muokkaamalla sitä. CAT-tekniikka parantaa tutkitusti naisen orgasmin todennäköisyyksiä.

Lähetyssaarnaaja on monen naisen suosikki, mutta tiesitkö, että vähällä vaivalla siitä voi saada vieläkin paremman?

Seksiasiantuntija Tracey Cox selittää eri seksitekniikoita käsittelevässä Daily Mailin artikkelissaan, että CAT (Coital Alignment Technique) on muunneltu versio suositusta lähetyssaarnaaja-seksiasennosta.

CAT-tekniikassa mies kohottaa itseään hieman ylemmäs ja eteenpäin niin, että hänen rintakehänsä on noin alla olevan naisen olkapäiden tasolla. Näin mies stimuloi liikkuessaan lantiollaan jatkuvasti naisen klitorista.

Tutkitusti tehokas ja mullistava tekniikka

Kuten olemme aiemmin jo kertoneet, Psychology Todayn mukaan CATin esitteli ensimmäisen kerran vuonna 1988 seksitutkija Edward Eichel, joka hehkutti sen auttavan naisia saamaan orgasmin lähetyssaarnaajassa.

Eichelin näkemystä vahvistaa tutkimustieto. Vuonna 2008 Journal of Sex and Marital Therapy -julkaisussa esitellyssä tutkimuksessa CAT-tekniikkaa kokeilleet naiset kasvattivat orgasmien määräänsä 56 prosentilla.

Tekniikkaa kannattaakin siis todella kokeilla – etenkin, jos orgasmin saaminen yhdynnässä tuottaa päänvaivaa. Suurin osa naisista tarvitsee klitoriksen stimulaatiota matkatakseen hekuman huipulle.

Cox huomauttaa, että tekniikka vaatii harjoitusta, ja toki voisi olla helpompaa vain käyttää vibraattoria.

– Mutta tämä metodi voi olla intiimimpi, ja tiedän henkilökohtaisesti monia pariskuntia, jotka pitävät CATia mullistavana ja joilla nykyään on harvoin yhdyntää "vanhan koulukunnan tapaan", Cox kehuu.

Miten onnistut?

Asennossa mies on päällä nostaen yläkehoaan, mutta pitäen alavartaloaan tiukasti lähellä kumppaniaan. Lantioiden tulisikin olla kiinni toisissaan, jotta klitoris saa kaipaamaansa stimulaatiota.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Seksologi Sadie Allison on vinkannut Huffington Post -sivustolla, että parin kannattaa mennä aluksi normaaliin lähetyssaarnaaja-asentoon ja laittaa naisen lantion alle pieni tyyny. Allison vinkkaa myös, että miehen kannattaa perustyöntöjen lisäksi tehdä lantiollaan pientä, ympyränmuotoista liikettä.

– Tiedät, että se toimii, kun tunnet hänen pitävän sinusta lujempaa kiinni ja vetävän sinua lähemmäs jaloillaan.

Asennosta on apua myös miehille, sillä se auttaa miestä kestämään kauemmin.

Näin testaajat arvioivat: "Jos onnistut, kumppanisi todella kiittää"

Cox sai sekä aloittelijan että kokeneemman henkilön mielipiteet tekniikasta. Miespuolinen aloittelija antoi asennolle pisteitä vain 5/10, sillä epäluontevalta tuntuneessa asennossa oli vaikea löytää oikeaa rytmiä.

Niin ikään miespuolinen mutta asennon jo hallitseva testaaja antoi asennolle kuitenkin pisteitä 10/10.

– Se ei ole niin vaikeaa kuin miltä kuulostaa, mutta on niin houkuttelevaa vaihtaa takaisin työntymään totuttuun tapaan, kun tunnet haluavasi laueta. Tämä sitten pilaa sen naiselta, ellei hän ole tullut ensin. Tämän tekeminen täydellisesti vaatii hallitun, kärsivällisen henkilön. Mutta jos onnistut, kumppanisi todella kiittää sinua. Emme ole palanneet entiseen, testaaja hehkuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat