Helppo suuseksikikka voi tuoda naiselle orgasmin nopeammin – yksi oleellinen muutos "tavalliseen" tekniikkaan

Millaista on hyvä suuseksi, ja voiko"69"koskaan toimia? 2:51
Katso myös: Millaista on hyvää suuseksi? Voiko "69" koskaan toimia?

Oletko jo kokeillut piristää puuduttavaa suuseksirutiinia Kivin-metodilla? 

Suuseksi on monelle naiselle se varmin tapa saada orgasmi. Vaikka kumppanilla olisi hyvä tekniikka hallussa, mikään ei estä kokeilemasta jotain uutta. Jos ette ole niin jo tehneet, kannattaa hyvinkin testata erästä mahtavaksi kehuttua metodia.

Seksiasiantuntija Tracey Cox selittää eri seksitekniikoita käsittelevässä Daily Mailin artikkelissaan, että Kivin-metodi on yksinkertaisesti suuseksiä sivuttain.

Mitään suuria asentokikkailuja tekniikka ei siis vaadi, mutta tuo silti mukanaan mukavaa piristystä ottaen huomioon, että suurin osa naisista vastaanottaa suuseksiä kumppanin ollessa reisien välissä pitkittäin.

Kivin-metodissa suuseksiä antava osapuoli onkin vaakasuorassa asennossa vastaanottavaan osapuoleen nähden.

– On muuten täysi mysteeri, mistä nimi tuli, mutta sitä on käytetty kuvaamaan suuseksiä sivuittain vuodesta 2001 asti, Cox kertoo.

Orgasmi nopeammin?

Mutta miksi kikkaa kannattaa kokeilla? Cox kertoo, että metodi sallii kumppanin hyväillä koko ulkoisia sukuelimiä sen sijaan, että painopiste olisi täysin klitoriksessa. Vaikka suurin osa naisista tarvitsee klitoriksen stimulaatiota orgasmin saadakseen, erityisen herkkä klitoris voi kaivata hienovaraisempaa tekniikkaa.

– Moni nainen kokee suoran ylös ja alas -stimulaation liian rajuna tai huomaavat pitävänsä klitoriksen toisen puolen nuolemisesta enemmän kuin toisen, seksiasiantuntija selittää.

– Stimulaatio sivuittain tuntuu yllättävän epätavalliselta ja voimakkaammalta joillekin naisille – siksi jotkut seksikouluttajat luultavasti väittävätkin, että se saa naisen saavuttamaan orgasmin nopeammin, Cox sanoo ja toteaa satunnaisen näytön vihjaavan, että hekuman huipun voisi tekniikalla saavuttaa jopa 3–5 minuutissa.

Myös Well+Good-sivuston haastattelema seksi- ja parisuhdeasiantuntija Annabelle Knight kertoo tekniikkaa kokeilleiden kertoneen kivunneensa hekuman huipulle vain muutamassa minuutissa.

Kivin-metodiin turvautumalla antava osapuoli voi myös helposti hieroa sormin tai seksilelulla runsaasti hermopäätteitä sisältävää välilihaa. Kuulostele kuitenkin kumppanin tuntemuksia. Jos pidät sormea välilihalla hellästi, saatat tuntea orgasmia edeltävät supistukset.

Miten se tehdään?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos olet vastaanottajana, käy selinmakuulle ja nosta toista jalkaa. Kumppani makaa sivuittain sängyllä vatsallaan livahtaen ylös nostetun jalkasi alta. Tämän jälkeen voit lepuuttaa jalkaa kumppanisi päällä. Asettele tyyny takapuolesi alle, jos haluat keventää painoa kumppanisi harteilla.

Asentoa voi muokata omien mieltymysten mukaan. Antavan osapuolen kannattaa testata niin kumppanin oikeaa kuin vasentakin puolta selvittääkseen, kummalta puolelta annettu kielitekniikka tuntuu paremmalta.

Kivin-metodia käyttämällä antava osapuoli voi stimuloida klitorista sekä muuta intiimialuetta vauhtia ja painetta vaihdellen. 

Testaaja ihastui

Cox pyysi vapaaehtoista kokeilemaan Kivin-metodia loistavin tuloksin.

– Olen suuri suuseksin ystävä, mutta en ole koskaan edes ajatellut kokeilla sitä sivuittain. Rakastin uutuudenviehätystä, ja se todellakin tuntui voimakkaammalta. Luulen, että pidin siitä enemmän kuin "normaalista" suuseksistä, metodista viehättynyt testaaja kehui.

Lue myös:

    Uusimmat