"En enää koskaan laita sormia suuhuni" – mikroskooppi paljasti karmivan todellisuuden tubettajan geelilakattujen kynsien takana

1:28

Australialainen kauneustubettaja osoittaa videollaan, kuinka ällöttävät kynnet ja kynsien aluset voivat olla vahvojen lakkausten jäljiltä.

Katso yllä olevalta videolta, miten kynnet tulisi hoitaa ennen lakkausta!

Australialainen YouTube-tähti Tina Yong päätti laittaa uudella videollaan kyntensä mikroskoopin alle. Nainen kertoo, että hänellä on ollut nyt geelilakkaus kynsissään reilut viisi vuotta.

– Minulle ei ole ollut paljaita käsiä pitkään, pitkään aikaan. Minulla on aina geelilakkaus. En edes käytä tavallista kynsilakkaa, Tina kertoo videolla.


Mikroskooppi paljasti todellisen kunnon

Geelilakkaus tarkoittaa kynsien päälle laitettavaa päällyslakkaa, joka kovetetaan "uunissa". Kynsiä ei kuitenkaan pidennetä, vaan ne pyritään pitämään luonnollisina. Geelilakkaus on tavallaan kevyempi versio rakennekynsille eli geelikynsille. Se ei rasita kynsiä yhtä paljon. Lähteet: Terve.fi, Loihtimo

Nainen oli poistanut toisesta kädestään geelilakkauksen, toisen käden kynsissä lakkaus vielä oli.

Kun Tina tutki geelilakattuja kynsiä tarkemmin pienen digitaalisen mikroskooppinsa avulla, hän huomasi paljon asioita, joita paljaalla silmällä ei näe.

Kynsiin oli tarttunut paljon pieniä karvoja, ja kynsien alla oli kasoittain kuollutta ihoa.

– Aivan kuin kynsinauhojeni ympärillä olisi paljon jäävuoria, Tina sanoo videolla.

"Ne näyttävät entistä pahemmilta"

Kädessä, joska lakkaus oli poistettu, kynnet näyttävät jo hiukan vaurioituneilta. Kynsien pinnassa oli naarmuja ja valkoisia jälkiä kohdissa, joista lakkaus oli poistettu.

Tarkempi tutkistelu osoitti Tinalle, kuinka keltaiset hänen kyntensä todella olivat.

– Kynteni eivät koskaan ole olleet puhtaan valkoiset, ja koska olen liottanut niitä asetonissa, ne näyttävät entistä pahemmilta.

Kokeilunsa lopuksi Tina tuli siihen tulokseen, että hänen täytyisi todella pestä kyntensä kunnolla ja hoitaa niitä öljyillä.

"En enää koskaan laita sormia suuhuni"

Video on kerännyt YouTubessa jo satoja tuhansia katselukertoja. Kommentoijat kirjoittavat, että Tinan kynnet näyttävät heikoilta ja video on todella ällöttävää katsottavaa.

– En enää koskaan laita sormia suuhuni, eräs kommentoi.

– Tämän takia en käytä kynsilakkaa ja pidän kynteni lyhyenä, toinen sanoo.

Lähteet: YouTube, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja