Mainos

Empire-sarjan luoja tiukkana – kohunäyttelijällä ei ole asiaa takaisin sarjaan

1:09
Empire-tähti Jussie Smollettia epäillään oman pahoinpitelynsä lavastamisesta

Jussie Smollettia ei näillä näkymin nähdä enää Empire-sarjassa.

Empire-sarjan tähti Jussie Smollett ei ole palaamassa sarjaan sen jälkeen, kun häntä syytettiin viharikoksen lavastamisesta tämän vuoden tammikuussa.

Variety-lehti uutisoi Empire-sarjan valmistautuvan Smollettin paluuseen, mutta sarjan luojiin kuuluva Lee Daniels riensi oikaisemaan uutista. Danielsi mukaan Smollettia ei tulla enää näkemään hittisarjassa.

– Tämä ei ole totta. Jussie ei tule palaamaan Empireen, Daniels vastasi Varietyn twiittiin, jossa uutisoitiin Smollettin paluusta.

Toukokuussa Empirea tuottava Fox ilmoitti sarjan päättyvän kuudennelle kaudelle. Kuukausi aiemmin tiedotettiin, että Smollettille oli neuvoteltu jatkosopimus kuudetta kautta varten, mutta hänen hahmolleen ei oltu suunniteltu paluuta.

Smollett pidätettiin helmikuussa, kun häntä epäiltiin aiemmin tammikuussa sattuneen viharikoksen lavastamisesta. Smollett oli epäilyjen mukaan palkannut kaksi miestä mukiloimaan hänet. Näyttelijä väitti hänet pahoinpidelleiden ihmisten käyttäneen rasistista kieltä tapauksen yhteydessä.

Ennen hyökkäystä Empire-sarjan kuvauksiin lähetettiin Smollettille osoitettu kirje, joka sisälsi epäilyttävää valkoista jauhetta. Kirjeen sisältö oli rasistinen, homofoobinen sekä poliittinen. Smollettin epäillään myös lähettäneen kirjeen itselleen.

Syyttäjät pudottivat lopulta kaikki 16 Smollettia vastaan nostettua syytettä. Daniels on tukenut sarjansa tähteä kohun alusta alkaen ja painottanut, että tällä on aina tarjolla tukea tarjolla.

Lähde: Fox News

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja