Emmerdalen suosikkipari erosi – fanit uhkaavat jättää sarjan

Emmerdale-fanit uhkaavat jättää sarjan, koska yksi sarjan suosikkipareista – Robert Sugden ja Aaron Dingle – erosivat. Juttu sisältää juonipaljastuksia.

Emmerdale-sarjan katsojat Britanniassa eivät ole ottaneet suopeasti vastaan Robert Sudgenin (Ryan Hawley) ja Aaron Dinglen (Danny Miller) eroa, kertoo OK-lehti. Viime viikolla Britanniassa esitetty jakso nähdään Suomessa myöhemmin.

Eron taustalla on Robertin uskottomuus. Aaronilla on ollut kaiken kaikkiaan vaikea vuosi takana, kun hän joutui vankilaan, jossa hän joutui homofobisen kiusaamisen kohteeksi. Aaron on saanut myös tietää, että hänen miesystävänsä Robert  on pettänyt häntä ex-tyttöystävänsä Rebecca Whiten kanssa. Lisäksi Rebecca on tullut raskaaksi.

Aaron on yrittänyt sulattaa pettämisen ja jopa olla tukena vauvan odotuksessa, mutta lopulta hänen on vaikea päästä asian yli. Hän on muun muassa satuttanut itseään fyysisesti jatkuvasti ja harkinnut huumeidenkäyttöön palaamista. Yhdessä viime viikon jaksoista Robert näkee haavat Aaronin kehossa ja saa tietää, että Aaron ei ole päässyt raskaudesta yli.

Lopulta pari on jo lähdössä kylästä yhdessä pois hetkeksi kun Aaron saa raivokohtauksen nähtyään Robertin taskussa vauvan ultrakuvan.

Aaron ottaa kihlasormuksensa pois, antaa Robertille suukon poskelle ja ojentaa sormuksen. Aaron pyytää kyynelehtivää Robertia lähtemään.

– Sinun pitäisi nyt mennä. Robert, mene.

OK-sivusto kertoo osan faneista järkyttyneen.

– Tulen takaisin Emmerdalen pariin vasta kun Robron ja Coira (Cain ja Moira) palaavat yhteen, kirjoitti yksi.

– Emmerdale, olet juuri särkenyt sydämeni. Miksi teitte tämän? Robron-rukka. Voi olla, että minun täytyy lopettaa katsominen, surkutteli yksi katsojista.

Osa piti ratkaisua hyvänä.

– Uskon, että Aaronin on parempi olla ilman Robertia. He ovat kuin myrkkyä toisilleen.

– Jos ihan rehellisesti sanotaan, on Aaronin ja Robertin suhteessa on ollut enemmän ala- kuin ylämäkiä.

Lue myös:

    Uusimmat