Entinen Emmerdale-tähti rajussa kolarissa: "Tiesin, että elämäni ei ollut enää käsissäni"

Entinen Emmerdale-sarjan näyttelijä Rosanne Pallett ajoi hengenvaarallisen kolarin kilpa-autolla.

Emmerdale-saippuaoopperaa 2005 ja 2008 vuosien välillä tähdittänyt Rosanne Pallett avautui ajamastaan kolarista Mirror-lehdelle. Pallett kolaroi rajusti katetulla, off-road Formula 2 -autolla.

Radiojuontajan ammattia nykyään harjoittava Pallett oli kuvaamassa juontaja-aisaparinsa Ben Fryn kanssa mainosta, jonka oli tarkoitus promota kaksikon ensimmäistä kilpa-ajoa. Entinen Emmerdale-tähti tajusi kuitenkin nopeasti, että kisailusta ei tulisi mitään.

– Heti, kun painoin kaasua, tiesin autossa olevan liikaa voimaa. En ollut ajanut edes kokonaista kierrosta, mutta tiesin olevani pulassa. Ben oli kaasuttanut kaukaisuuteen ennen minua ja koitin saada hänet kiinni. Yritin kääntää autoa, mutta se oli liian myöhäistä. Tiesin, että osun seinään, Pallett sanoi lehdelle.

– Muistan sen kuin hidastettuna, tietäen, että osun seinään ja se oli pelottavinta ikinä. Tiesin, että elämäni ei ollut enää käsissäni. Tunsin murskaavaa pettymystä siitä, että tämä oli tässä, elämäni olisi ohi, hän jatkoi.

Näyttelijän auto osui betoniseinään yli 60 kilometrin tuntivauhdilla. Hän jäi autoonsa jumiin ja palokunta joutui pelastamaan Pallettin autonromusta. Hän ei pystynyt puhumaan, liikkumaan, tai tuntemaan jalkojaan. Näyttelijä taisteli pysyäkseen tajuissaan.

– Tunsin itseni sammuvan. Halusin vain sulkea silmäni. Mutta olin peloissani, että en koskaan heräisi. Pyysin jumalaa auttamaan minua pitämään elämästäni kiinni, sillä en ollut valmis lähtemään vielä, Pallett kertasi.

Pallett ei kuitenkaan loukkaantunut pahasti. Hänen molemmat ranteensa nyrjähtivät pahasti, hän sai mustelmia ja aivotärähdyksen. Näyttelijällä oli yllään kaikki vaaditut suojavarusteet ja hän oli saanut ohjeet onnettomuuden varalle, mutta paniikin tullen neuvoista ei ollut hyötyä.

Pallettea leikattiin autosta irti yhteensä kahden tunnin ajan, minkä jälkeen hänet lennätettiin helikopterilla sairaalaan Hullin kaupungissa. Tulevaisuudessa Pallettia ei välttämättä nähdä auton ratissa, ainakaan ihan heti.

– En pysty edes ajattelemaan ratin taakse palaamista, Pallett totesi.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat