Omistaja esitti kuollutta testatakseen ”ilkeän” kissan kiintymystä – kissalta hulvaton reaktio

Omistaja testasi tylyn kissan rakkauden voimaa esittämällä kuollutta. Kissan reaktiolle ei voi kuin nauraa.

Kissat tunnetaan itsepäisyydestään ja siitä, etteivät ne välttämättä osoita rakkauttaan yhtä jalomielisesti kuin koirat. Erään tutkimuksen mukaan tämä on kuitenkin vain harhaluulo, sillä oregonilaisyliopiston tutkimus selvitti kissojen oikeasti pitävän ihmisistä.

Nyt 10-vuotiaan Sparta-kissan omistaja, Cory Williams, päätti testata oman kissansa kiintymystä varsin omalaatuisella tavalla.

Omistaja esitti kuollutta, mutta miten kissa reagoi?

"Ilkeäksi kisuliksi" kissaansa kutsuva Williams esittelee kissansa edesottamuksia YouTubessa TheMeanKitty-kanavalla. Kissa on jopa inspiroinut omistajaansa kirjoittamaan lastenkirjan sekä ilkeästä lemmikistä kertovan laulun.

Kun fanit pyysivät miestä testaamaan kissan ilkeyttä ja ottamaan selvää, välittäisikö kissa lainkaan omistajansa kuolemasta, päätti tämä ryhtyä tuumasta toimeen. Katso video alta.

Varsin dramaattisen "kuoleman" jälkeen Sparta ryntää mankuen paikalle ja alkaa tutkia tilannetta. Huolestuneelta vaikuttava kissa pyörii omistajansa ympärillä ihmetellen ja haistellen, kunnes se vihdoin päätyy mitä hulvattomimpaan ratkaisuun.

Se kierähtää itsekin selälleen tassut taivasta kohden ja tuntuu esittävän kuollutta.

"Minäkin osaan teeskennellä"

Video on kerännyt yli 2,2 miljoonaa katselukertaa, ja videota kommentoineet ovat varmoja siitä, että Sparta tajusi omistajansa pelleilevän ja päätti kokeilla samaa.

– Awwww, ilkeän kisulin pehmeämpi puoli! Ainakin siihen asti, että se tajuaa sen olleen vain temppu ja se alkaa suunnitella kostoaan, kommentoi eräs.

– Sparta oli ihan, että: "Minäkin osaan teeskennellä!", kommentoi toinen.

– "Luuletko, etten näe kameraa, herraseni?" eräs kommentoija arveli kissan ajatelleen.

– Ilmeisesti jonkun kuoleman katsominen on uuvuttavaa työtä.

– Kuollut, niinkö? Tuota peliä voi pelata kaksikin.

– Sparta: Omistajani on outo. Mitä hittoa hän tekee... Annapas kun minäkin kokeilen.

Spartan omistaja ei ole ainoa kissansa kustannuksella pilaileva. Muistatko miehen, joka päätti lopulta kostaa kissalleen tämän jatkuvat yölliset herätykset varsin karulla tavalla?

Lähteet: Someecards, YouTube

***

Tämä kissa käytti yhden yhdeksästä elämästään 1:24

Lue myös:

    Uusimmat