Emman häät keskeytyivät yllättävällä tavalla Hyvinkäällä – juuri vihitty morsian joutui sairaalan päivystykseen: "Oli varmaan hassunnäköistä, kun seisoin siinä morsiuspuku päällä sulhanen vierellä"

Emman, 30, omat häät keskeytyivät eilen yllättävällä tavalla Hyvinkäällä, kun tuore morsian joutui ampiaisen piston kohteeksi.

Emma oli juuri vihitty Kytäjän kirkossa ja tarkoitus oli tehdä pieni kiertoajelu sulhasen kanssa ja jatkaa siitä eteenpäin juhlapaikalle. Häävieraat joutuivat kuitenkin odottamaan yllättävän syyn vuoksi.

– Ampiainen lensi auton ikkunasta sisään ja osui poskeeni. Siitä se tippui syliini ja mieheni heitti sen ulos. Ajattelin ensin, että ampiainen vain osui minuun niin kovaa, että jomotus johtui siitä. Mutta sitten siinä alkoi näkyä ihan selkeä pistojälki.

Tuore hääpari laittoi pistokohtaan kylmäkallen, joka löytyi autosta. Sitten he ajoivat apteekkiin.

Emma pisteli suuhunsa apteekista ostetun kyypakkauksen tabletit, mutta oireet jatkuivat ja hänen suunsa alkoi kutista.

– Minulla on kaikki mahdolliset allergiat, mitä ihmiseltä löytyy, mutta ampiaisenpistoa en ollut kokeillut. Oli siis aivan ensimmäinen kerta, kun ampiainen pisti minua. Huulenikin alkoivat puutua.

Päivystysavun numero oli ruuhkainen

Emma yritti soittaa HUS:n päivystysapunumeroon. Puheluun ei vastattu, vaan Emma joutui jonoon.

– Sitten ajateltiin, että on varmaan parempi ajaa suoraan päivystykseen.

Hääpari selviytyi Hyvinkään sairaalan päivystyksestä noin puolessa tunnissa. Emmalle annettiin antihistamiinia.

– Koska pisto oli kasvojen alueella, niin lääkärin kautta piti kuitenkin käydä katsomassa. Haluan kiittää Hyvinkään sairaalan henkilökuntaa hyvästä pelisilmästä. Se meni todella näppärästi ja nätisti.

– Oli se kyllä varmaan hassunnäköistä, kun seisoin odotusaulassa morsiuspuku päällä ja sulhanen oli puvussaan siinä vierellä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen

Juhlat jatkuivat

Sairaalakäynnin jälkeen pari pääsi jatkamaan matkaansa kohti hääjuhlapaikkaa.

– Ei siellä kukaan meinannut edes uskoa, että minua ampiainen pisti, Emma naurahtaa.

– Pistokohta ei ollut turvoksissa ja se varmaan johtuu siitä, että painoimme kylmäkallea pistokohtaa vasten.

MTV Uutiset tavoitti morsiamen haastatteluun tänään, kun hän oli juuri vienyt kakkua Hyvinkään sairaalaan kiitokseksi heidän nopeasta toiminnastaan.

– Siellä oli juuri sama vuorovastaava, joka oli eilenkin. Naureskeltiin yhdessä, että tänään minulla olikin sitten mustaa päällä, kun vielä eilen kävin siellä valkoisissa, Emma hymähtää.

Lue myös:

    Uusimmat