Eminem ja Nicki Minaj yhdessä? Kaksikon vitsailu sai huhumyllyn liikkeelle

Eminem ja Nicki Minaj hämmentävät musiikkimaailmaa vitsailullaan.

Maailman suosituimpiin räppäreihin kuuluvat Eminem ja Nicki Minaj vihjailevat avoimesti seurustelevansa. Minaj vastasi myöntävästi faninsa kysymykseen kaksikon mahdollisesta seurustelusuhteesta Instagram-tilillään.

– Tyttö tiedät, että se on totta, Eminem vastasi Minajin seurustelun myöntävään kommenttiin.

– Kulta luulin, että pidämme tämän salassa häihin asti, Minaj vastasi vitsaillen.

Suhdehuhut leimahtivat ensimmäisen kerran, kun Minaj kuultiin räppäri YG:n uudella kappaleella vihjailemasta seksistä Eminemin kanssa. Kumpikaan ei ole kuitenkaan vahvistanut suhdetta virallisesti.

Minaj on ennenkin vitsaillen flirttaillut sosiaalisessa mediassa miehille. 1990-luvulta asti musiikkimaailman huipulla keikkunut Eminem sen sijaan sanoi hiljattain, ettei ole löytänyt kestävää suhdetta erottuaan entisestä vaimostaan Kim Scottista.

– Se on rankkaa. Olen käynyt muutamilla treffeillä eroni jälkeen, mutta mitään julkisuuteen tuomisen arvoista ei ole ollut, Slim Shady -lempinimestäänkin tunnettu räppäri kertoi Vulture-lehdelle.

Eminem on etsinyt rakkautta niin Tinder-puhelinsovelluksesta kuin oikeasta elämästäkin. Hän myönsi viettäneensä paljon aikaa muun muassa strippiklubeilla seuran toivossa.

– Strippiklubeilla käyminen oli minulle tapa tavata naisia. Se oli mielenkiintoista aikaa elämässäni, Eminem kertoi naisseikkailuistaan.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat