Elvis Presleyn 27-vuotias lapsenlapsi on kuollut – tunnettiin hämmästyttävästä yhdennäköisyydestä kuuluisan isoisänsä kanssa

Benjamin Keough menehtyi lähteiden mukaan itsemurhan seurauksena. 

Laulaja Lisa Marie Presleyn, 52, pojan kuoleman vahvisti naisen manageri Roger Widynowski, kertoo TMZBenjamin Keough, 27, menehtyi ilmesesti itsemurhan seurauksena. 

– Hän on täysin murheissaan, lohduton sekä kauhistunut, mutta hän yrittää pysytellä vahvana 11-vuotiaiden kaksostensa sekä vanhimman tyttärensä Rileyn, 31, takia. Hän jumaloi sitä poikaa. Hän oli hänen elämänsä rakkaus, Widynowski kommentoi.

Keough menehtyi lähteiden mukaan sunnuntaina 12. heinäkuuta itseaiheutetun ampumahaavan takia. 

Benjamin Keough oli Lisa Marie Presleyn ja muusikko Danny Keoughin poika. Hän oli laulaja Elvis Presleyn ja tämän vaimon Priscilla Presleyn lapsenlapsi. 

Keough piti elämässään hyvin matalaa profiilia siitä huolimatta, että lähes kaikki muut hänen perheestään ovat erittäin kuuluisia. Keough tunnettiin erityisesti siitä, kuinka paljon hän muistutti ulkonäöltään isoisäänsä Elvis Presleyta. 

Benjamin Keough oli itsekin muusikko sekä hän toimi myös näyttelijänä. Hänet nähtiin viimeisiä kertoja julkisesti yhdessä perheensä kanssa Elvis Presleyn kuoleman 40-vuotismuistopäivänä Gracelandissa vuonna 2017. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja