Elon Muskin ex-kumppani Grimes on jättänyt vetoomuksen oikeuteen koskien heidän lapsiaan

Muusikko Grimes on jättänyt vetoomuksen korkeimpaan oikeuteen koskien hänen ja entisen kumppaninsa miljardööri Elon Muskin yhteisiä lapsia.

Yrittäjä-miljardööri  Elon Muskin entinen puoliso muusikko Grimes, oikealta nimeltään Claire Boucher, jätti 29. syyskuuta vetoomuksen San Franciscon korkeimpaan oikeuteen, mikä koskee yhtä tai useampaa heidän lapsistaan. Asia selviää oikeuden asiakirjoista. Grimesilla ja Muskilla on kolme yhteistä lasta, ja he erosivat syyskuussa 2021

Hakemuksesta ensimmäisenä raportoineen San Francisco Standardin mukaan pyyntö jätetään usein, kun kaksi vanhempaa ovat naimattomia ja toinen henkilöistä yrittää tunnustaa vanhemmuuttaan laillisesti tai kun haetaan elatusapua tai huoltajuutta. Koska Grimes ja Musk eivät ole olleet naimisissa lastensa syntymien aikaan, Grimes pyytää todennäköisesti oikeutta linjaamaan lasten viralliset vanhemmat. 

Vetoomuksen yksityiskohdat eivät ole tällä hetkellä tiedossa. Oikeuden tietojen mukaan Musk ei ole vielä antanut vastausta Grimesin pyyntöön, ja laulaja ei ole hakenut huoltajuutta tai elatusapua.

Grimesilla ja Muskilla on kolme yhteistä lasta: esikoinen Æ A-12, joka tunnetaan myös nimellä X, joulukuussa 2021 syntynyt tytär Exa Dark Sideræl, eli Y, ja kesäkuussa 2022 syntynyt poika Techno Mechanicus, eli Tau. Kaksi nuorinta on syntynyt sijaissynnyttäjän avulla.

Hakemus tuli oikeuteen viikkoja sen jälkeen, kun Grimes kirjoitti vastauksensa X-somealustalla Muskin elämäkerran kirjoittajan Walter Isaacsonin julkaisemaan valokuvaan Shivon Zilisistä ja Muskista heidän kahden lapsensa kanssa. 

– Käske Shivonin perumaan blokkaamiseni ja kertomaan Elonille, että hän antaa minun nähdä poikaani tai vastaamaan asianajajalleni. En ole koskaan saanut edes nähdä kuvaa näistä lapsista ennen tätä hetkeä, vaikka tilanne repii perheeni täysin hajalle, Grimes kirjoitti tuolloin.

Vastaus on sittemmin poistettu. 

Muskin elämäkerrassa kerrotaan, että Grimes sai tietää Zilisin saaneen kaksoset Muskille vasta, kun Insider paljasti sen viime vuonna. Vuonna 2021 Zilis sai kaksoset Muskin kanssa koeputkihedelmöityksen avulla.

Grimes ja Zilis kertoivat myöhemmin sosiaalisessa mediassa, etteivät he enää riitele.

– Viestintää kaksosista ei ollut hoidettu aiemmin kovin hyvin, mutta nyt ymmärrän täysin, mitä tapahtui ja annan täysin anteeksi tilanteen, Grimes kirjoitti X:ssä 10. syyskuuta ja lisäsi, että hän on innoissaan, kun kahden naisen lapset kasvavat aikuisiksi yhdessä. 

Edellisten kumppaniensa kanssa Muskilla on tiettävästi yhteensä 10 lasta.

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat