Elokuvateatteri evakuoitiin laukausten äänien takia – totuus selvisi poliisille myöhemmin: "Päätös oli selkeästi erittäin huono"

Myös kissa voi pelätä ilotulitteita 1:41
Tiesitkö, että kissakin voi pelätä ilotulitteita?

Elokuvateatterin yleisö luuli ilotulitteita aseen laukauksiksi. Tapauksesta uutisoi muun muassa Daily Mail -sivusto.

New Jerseyssa sijaitsevassa Xscape Theater -elokuvateatterissa syntyi paniikki keskiviikkona 1. tammikuuta, kun ihmiset kuulivat aseen laukauksia muistuttavia ääniä. Moni soitti hätäkeskukseen ja teatteri evakuoitiin.

Ystävä auttoi kosinnassa

Howellin kaupunkikunnan poliisi sai elokuvateatterissa sattuneesta tapauksesta ilmoituksen noin kuuden aikaan illalla keskiviikkona. Viranomaiset saivat pian tietää, että teatterin johtaja oli tavannut 23-vuotiaan Nathan Sandersin, joka oli sytyttänyt ilotulitteita teatterin vieressä sijainneen Climb Zone -kiipeilykeskuksen luona.

23-vuotias Lakewoodista kotoisin oleva Sanders kertoi poliisille, että hänen ystävänsä oli aikonut kosia tyttöystäväänsä. Sandersin oli ollut tarkoitus sytyttää ilotulitteet kosintahetkellä.

"Erittäin huono" päätös

Ilotulitteiden jäänteet löydettiin. Poliisi tuli siihen tulokseen, että laukauksia ei ollut ammuttu. Kukaan ei myöskään loukkaantunut.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Viranomaiset kommentoivat tapausta myöhemmin Facebookissa. Poliisi totesi, että tarkoituksena ei ollut aiheuttaa kaaosta teatterilla, mutta että ”päätös oli selkeästi erittäin huono”.

23-vuotias sai syytteet ilotulitteiden väärinkäytöstä.

Lue myös:

    Uusimmat