Ellie Goulding luottaa punaisella matolla yksinkertaiseen tyyliin – katso

Jameson Empire -gaalassa viikonloppuna viihtynyt laulaja Ellie Goulding luotti punaisella matolla yksinkertaiseen tyyliin.


Hurjassa nosteessa paistatteleva laulaja Ellie Goulding, 26, näyttäytyi Lontoossa järjestetyssä gaalassa asukokonaisuudessa, joka oli loistava esimerkki yksinkertaisen onnistuneesta juhla-asusta.

Goulding oli sonnustautunut punaiselle matolle mustaan pitkään iltapukuun, joka istui hänen ylleen upeasti. Tyköistuva mattapintainen asu paljasti tyylikkäästi laulajattaren selän ja käsivarret.

Iltapukunsa seuraksi Goulding oli valinnut mustavalkoiset korkokengät, jotka istuvat tämän kevään mustavalkoiseen trendiin loistavasti. Mustaa, punaista ja valkoista yhdistellyt persoonallinen pikkulaukku toimi niin ikään laulajattaren asun kiintopisteenä.

Gouldingin yksinkertaisesta, mutta onnistuneesta juhlatyylistä voi kuka tahansa asuongelmien kanssa painiva ottaa mallia: upealla mekolla, kengillä ja pikkulaukulla on mahdollista luoda toimiva asukokonaisuus – joka ei muita asusteita kaipaa!

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja