Ellen Jokikunnas: Minulla on ollut vauvakuume jo 10 vuotta!

MTV3:n Idols-sivujen verkkovieraana piipahtanut Ellen Jokikunnas paljasti viihtyvänsä juontajakollegoidensa Heikki Paasolan ja Jani Toivolan kanssa myös vapaa-ajallaan. Hän myös paljasti noloimman televisio-mokansa.

Hyväntuulinen Ellen naureskeli kysymyksille ja innostui jopa sanaleikkiin nimestään:

– Ellen olisi Ellen, tulisin luoksesi lennellen!

Juontajakaunotar kehui Idols-kollegoitaan mahtaviksi tyypeiksi ja sanoi viihtyvänsä heidän kanssaan vapaa-aikanakin. Hän myös kehui Idols-tähtiä Anna Abreuta loistavaksi laulajaksi ja Ari Koivusta järkälemäisen lahjakkaaksi, fiksuksi ja mukavaksi.

Ellen pitää itseään huonona laulajana ja kertoi juontamisen olevan enemmän hänen juttunsa. Idols-kisaan hän ei olisi itse uskaltanut osallistua edes huumorilla.

Korkokenkä jäi rapun väliin

Kaunotar myös paljasti, että on ollut kohta jo vuoden ilman televisiota. Idols-tuomari Jone Nikulan kanssa kihloissa oleva Ellen paljasti myös poteneensa vauvakuumetta jo kymmenen vuotta.

Ellenin edellisistä ammateista oli myös puhetta, ja Ellen on ollut lastenhoitajana, rakennus- ja puutarhatöissä, vaatemyyjänä, matkapuhelinliikkeen vetäjänä, näytelmäkerhon touhutätinä ja au pairina.

Noloista televisio-mokista kysyttäessä Ellen vastasi:

– Sammakoita tulee aina suorissa lähetyksissä, mutta se oli aika hupaisaa kun ensimmäisen Idolsin suorassa lähetyksessä korkokenkä jäi rapun väliin enkä päässyt kävelemään.

Katso Ellenin kaikki vastaukset täältä!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat