Elina Kanerva satsaa luksuslaukkuihin – sai myös miehensä Ilkka Kanervan suostuteltua jättiostoon: "Olen sanonut hänelle, että ne ovat sijoituksia"

6:32
Elina Kanerva esittelee vaatekaappinsa luksuslaukkuja - Ilkka Kanerva ei ymmärrä vaimonsa intohimoa

Upeasta tyylistä tunnettu Elina Kanerva esittelee MTV Uutiset Livessä vaikuttavaa muotikokoelmaansa.

Elina Kanerva on saanut kerrytettyä vuosien ajan upean muotikokoelman. Hän esitteli kokoelman parhaimpia paloja MTV Uutiset Livessä. Vaatteiden lisäksi Kanerva on myös kiinnostunut tyylikkäistä ja klassisista luksuslaukuista.

Videolla hän esittelee kaikista rakkaimman laukkunsa, joka oli hänen ensimmäinen iso muotisijoituksensa.

– Tämä on Chanelin laukku, josta tykkään tosi paljon. Materiaalinsa vuoksi tosi arka. Tämä on sellainen, mikä on minulle kaikkein tärkein. Hinta on noussut huimasti, kun ostin, niin on puhuttu tuhansista euroista, nyt se on tuplaantunut.

Elina tekee paljon upeita löytöjä netistä ja matkoilta.

– Hankin ne ulkomailta. Olen myös himonettishoppailija. Olen tottunut tuntemaan kokoni tietyiltä merkeiltä hyvin.

"Olen saanut Ilkan ostamaan minulle yhden laukun"

Videolla Elina myös esittelee todellista luksuslaukkua, josta useat vain haaveilevat. Hän on saanut kahden vuoden jonottamisen jälkeen ostettua itselleen Hermèsin mustan Birkin-laukun. Hänen puolisonsa poliitikko Ilkka Kanerva ei ole Elinan mukaan yhtä innokas muodin suhteen.

– Ilkka ei ymmärrä tätä laukkuasiaa ollenkaan. Olen sanonut hänelle, että ne ovat sijoituksia. Ne kestää aikaa ja ovat oikeasti sijoituksia.

– Olen saanut Ilkan ostamaan minulle yhden laukun, kun olen hyvin perustellut. Hän sanoo, ettei oikein ymmärrä, mutta kyllä hän sen sitten suostui ostamaan, kun perustelin, että millainen sijoitus se itseasiassa on.

Elina kertoo miehensä ostaneen hänelle aiemmin Gucci-merkkisen upean laukun.

"Hän on toinen ääripää"

Pariskunnan tyylit eivät välillä kohtaa, mutta Elina kertoo oppineensa elämään sen asian kanssa.

– Vieläkin tulee Ilkan kanssa sanomista siitä. Hän kokee, että minulla on teinivaatteita, ja minun mielestäni ei ole. Hän on toinen ääripää, eikä mene muodin mukana ollenkaan. Ostaa ja käyttää sellaisia, mitkä tuntuvat hänen mielestään kivalta. Olen hyväksynyt sen.

Klassista tyyliä rakastava Elina kertoo yrittäneensä vaikuttaa myös puolisonsa tyyliin vuosien ajan tuloksetta.

–Alkuaikoina yritin muuttaa Ilkan tyyliä minun näköisekseni. Huomasin, että ne mitä olin hankkinut, jäivät kutenkin aina kaappiin ja otti niitä mihin hän oli mieltynyt. Luovutin.

Katso videolta Elinan vaatekaapin parhaat palat!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja