Eläkkeelle jäänyt Hollywood-tähti Cameron Diaz, 47, löysi rauhan jätettyään näyttelijäntyöt – viettää nyt aikaa vauvansa kanssa

Huippunäyttelijä Cameron Diazin päätös jäädä eläkkeelle herätti paljon mielipiteitä aikoinaan, mutta itse tähdelle se on ollut paras vaihtoehto henkisen hyvinvointinsa suhteen.

Lukuisista menestyselokuvista tunnettu Cameron Diaz, 47, kertoo näyttelijä Gwyneth Paltrowinkeskusteluohjelmassa muutoksesta, jonka myötä hän jätti Hollywood-tähteyden ja siirtyi eläkkeelle näyttelijäntöistään.

– Päätin, että haluan eri asioita elämässäni. Olin mennyt niin kovaa ja niin pitkään.

– Kun teet elokuvia – se on täydellinen tekosyy siihen, että he omistavat sinut. Olet siellä 12 tuntia päivässä kuukausien ajan eikä sinulla ole aikaa tehdä mitään muuta, tähti kuvailee elokuvamaailmaa.

Charlien enkelit -elokuvan tähti kuvailee elämän valokeilassa olevan todella kuluttavaa. Diaz kertoo alkaneensa tutkia itseään enemmän täyttäessään 40 vuotta. Paltrow kysyy tähtikollegalta: Miltä tuntui jättää kaikki taakseen?

– Aivan kuin rauhalta. Rauhalta sielussani, koska pidin vihdoin huolta itsestäni, tähti vastaa.

Ex-näyttelijä on naimisissa kitaristi Benji Maddenin kanssa. Pari sai esikoistyttären Raddix Madden seitsemän kuukautta sitten. Näyttelijä kertoi hiljattain Jimmy Fallonin haastattelussa olevansa riemuissaan pikkukuplassa vauvan kanssa pandemian ollessa valloillaan.

– Ennen lapseni oli tekosyy jäädä kotiin, nyt ei tarvitse selitellä. Se on mitä on ja saan viettää aikaa hänen kanssaan, Diaz kertoi.

Lähde: E News!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja