Mainos

Eläkeläismiehen auto tärveltiin, koska se ei näyttänyt hyvältä kuvissa – joutui ostamaan uuden

84-vuotiaan eläkeläismiehen keltainen auto pilasi Instagram-kuvat. Se tehtiin auton omistajalle selväksi tuhoamalla auto.

Valokuvauksellisen Biburyn kylän atmosfääri kärsi, kun Peter Maddox kolmisen vuotta sitten osti keltaisen Vauxhall Corsan.

Keskiaikainen kylä on yksi Britannian kuvatuimpia kohteita ja kuva Arlington Row'sta koristaa myös englantilaisten passeja. Saman tien varrella asuu Maddox, joka joutui parkkeeraamaan keltaisen Corsan paikalle, jossa se osui paikkaa valokuvaamaan tulleiden kuviin väkisinkin.

Turistien mielestä auto pilasi idyllisen maiseman

Turistit suuttuivat keltaiselle Corsalle jo vuonna 2015, mutta vasta tammikuussa 2017 tapahtui hyökkäys autoraukkaa kohtaan. Joku rikkoi Corsan ikkunat yön aikana ja taiteili kattoon tekstinpätkän, jossa auton toivottiin pikimmiten siirtyvän pois pilaamasta valokuvia.

Maddoxin värikäs menopeli joutui lunastukseen ja mies jäi hetkellisesti ilman autoa. Nyt eläkäläismies on saanut itselleen uuden kulkuneuvon. Lupauksestaan huolimatta Maddox ei korvannut vanhaa autoa neonvihreällä, vaan osti tilalle paremmin ympäristöön sopivan harmaan kaaran – Vauxhall Corsan tälläkin kertaa.

Mies itse on uudesta autostaan onnellinen.

– Keltainen on kiva väri, mutta väri ei ole tärkein ominaisuus.

Maddoxin miniä Marie Kraus tunnusti The Sunille, että uusi auto on tehnyt omistajansa hyvin onnelliseksi ja liikkuminen on taas helpompaa. 

Kaikki eivät toki olleet keltaista autoa vastaan, ja Maddoxille on satanut tukea ympäri maata tuhotyön jälkeen. Huhtikuussa pikkukaupunki täyttyy sadoista keltaisista autoista, jotka ajavat paikalle osoittaakseen tukensa eläkeläiselle.

Nähtäväksi jää, kuinka paljon Instagram-kuvia tuosta tapahtumasta postataan.

***

0:35

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.